« Normaliai atrodanti pankroko grupė prieš 10 metų | Main | DOLGOPOJUS »

Tikrojo kelio (o taip pat ir šviesos jo gale) radimas!

Kažkaip pagalvojau, viskas šiame gyvenime turi kažkokią prasmę, neša naudą, arba žalą, etc., o va jei pats suvoki, kad neneši nei tos naudos, nei žalos, prasmė tau taip pat nesudaro prasmės, etc., žodžiu esti visiškas smashism'as, arba, kaip mic rašė esi null pointer. kuriuo keliu pasukti tada?. kroce priėjau gan keistos išvados, reikia tapti vienuoliu, ir stoti į vienuolyną . pabandysiu paaiškinti, kodėl; galvojau ir ir šiaip ir anaip, bet niekaip nesupratau, kokia vienuolio paskirtis šioje,žemėje, tarkim kunigai, nu jie ten išklauso tikinčiųjų aimanas, palaidoja nabašnykus, etc., o vienuoliai, ką, sėdi sau , ir masto kažką...suvalgo dažniausia tai ką užsiaugina, , dirba, kai nori ir kiek nori, o ne kai reikia ir kiek reikia, ir šiaip gyvena harmonijoje!
o kas čia anapus vienuolyno? darbas, pramogos, įvairios sąskaitos, pagundos, blondinės etc.,
Turiu pasakyt, niex iš aukščiau minėto, manęs jau netraukia, anei pasilinxminimai, anei alkoholis, net ganja ir ta nestebina, taigi, manau man jau laikas...
kaži gal kas turi kokios asmeninės patirties, kaip gi ten, už tų storų vienuolyno sienų ..?? :-/

Comments

mano pusseserė norėjo tapti vienuole, ten tipo svaigo kaip tipo eis per pasaulį ir dalins šilumą ir gėrį žmonėms ir kaip glausis prie dievo ir kaip viskam aplinkui išaugs pūkuoti sparneliai.

o realiai vienuolyne viskas blogiau nei kalėjime - griežta dienotvarkė, kur dirbi kai liepia ir meldiesi visą likusį laiką ir sėdi uždarytas tarp keturių sienų.

galų gale ištekėjo ir turi du vaikus.


ekspertai nustatė, kad niekas taip negelbsti nuo egzistencinio nerimo, kaip užsiėmimas. gal susirask sritį, kur neši naudą arba žalą? ;)

ne, man naudos nešimas atrodo beprasmiškas, žodžiu nėr taip blogai, bet berai nebėra, tai kas tada...

jo aš pagalvojau, kartais interviu su vienuoliais ten spausdina laikraščių šeštadieniniuos numeriuose, ten jie pasakoja, apie savo netinkamą gyvenimą, iki kol jie vienuoliais patapo, ir kaip jiedaba atgailauja..

galėčiau ir aš ką papasakoti, kaip sudeginau kaimynų pašto dėžutę, privėmiau merginai į burna... etc.,gal kiti to nedarys :-/

ačiū už linką aš biški kitą turėjau, ačiū

ale ot laikai atėjo, net vienuolynai darosi virtualūs...

gal bus kada kokia programėlė ar chipas, kur tik bac suinstalini, ar įsiuvi, ir tu namie jau atgailauji...

nu jo man dabar kazhkoel panashej............. nej per daug ganja nej dar ten kas trauke ir kazhkajp niekame nerandu prasmes..... shejp gal ce zhiemos depresija tajp pasirejshkineja?!?

nauda ir zhala reliatyvu:) geriau superreliativus 'laime':)

Nu sveiki prisiskyrę prie shiuo laiku uzhsivyravusios tendencijos pasekėjų. Ne tu vienas nusprendėj keisti gyvenimą, o tiksliau beveik nusprendei.Uuu kaip tokiu daug... Gal iš tikro epidemija kokia?... Nu sekmės einant nauja kriptymi.