« Žiupsnelis optimizmo | Main | Pabėgimas iš savęs »

Netinkamas metas

Kartais būna taip, jog netinkamu metu atsiduri netinkamoje vietoje, netinkamu laiku pasakai netinkamą žodį ar kažkaip netikėtai įsimyli netinkamą žmogų ir nebežinai nei ką sakyti, nei ką daryti, nei kaip iš tos padėties besisukti. Tik jau nebežinau ar būna tas netinkamas momentas ar netinkamas mylimas žmogus, nebežinau kaip yra su likimu: ar jis rašo mūsų gyvenimo knygą ar mes patys tai darome. Manau, viskas, kas yra mūsų kelyje yra tinkama:laimė, nežinia, skausmas, praradimo jausmas, meilė, džiaugsmas, o netinkami momentai būna tik tada, kai mes patys jų norime išvengti. Kažkaip nerišliai man šiandien dėstosi mintys, tikriausiai netinkamas metas rašyti.:)

Comments

tinkamas.. tinkamas..

gimiau nei per anksti, nei per velai, gimiau paciu laiku... Zole ta pati, medziai tie patys, laisves troskimas tas pats... viskas buna savu laiku, savoj vietoj... o jei simyli zmogu, tai jis buna tinkamas, nes netinkamo isimyleti tiesiog neimanoma...

kas netinkama metama lauk. netinka(mas) pamirsti, ismeti ir pasiliekti tik tai, kas - tinkama ...

Hello.

I've been looking around and came across your site by accident. The information you link to from your home page is quite informative so thanks for taking the time to post it.

Joe
trim spa reduce fat fast

Hello there,

Iwas browsing the web and found this blog. Some interesting quotes. Keep them coming!

Alice
most effective diet pill propelene

http://www.algonet.se/~thagberg/wwwboard//messages/4810.html garyhoodlumnow