« Dzigidzigidzigidzigi | Main | Šaunūs pokyčiai »

Time freezing below ultimate zero

Pradžiai - lietuva tikrai nebūtu tokia šūdina šalis jei bent oras čia normalus būtu. O kai baigi pautus nušalti dviračiu važiuodamas, o ir namo grįžus ne ką geriau, ir praeiviai lochai, o asilas už vairo dar didesnis, ir nematai perspektyvos, nes nelabai jos ir yra...

Kai kažko lauki tai laikas sustingsta vietoje, toks jau dėsnis matyt. O labiausiai šiuo metu laukiu savanoriškos tremties. Keletą metų pabūvojau vergas savanoris, tai kam sustoti ties tuo? Reik ir tremtinio gardaus kombikorno paragaut. Jei pavyks įstot į universitetą tai tuomet šalis kurioje po keletos metų visi zyg hailins karalienės portretui taps naujais laikinais namais. Jei ne, tai ir viskas iš eilės.

Galiu pasidžiaugti, kad galų gale po keletos metų laukimo pavyko gaut 1984 ir buvo labai juokinga skaityt savo panoptinėje vergijoj kai ir mano šikną nežinia kada stebėjo slapta kamera. Įsijaust tai tikrai padėdavo hehe.

Dar geri dalykai - Naughty Excreta naujas albumas eina link galo. Liko tik vokalą įrašyt. Net pats nustebau koks nuostabus punk/grind massacre gaunasi. Pavasarį tada turėtu būti oficialus albumo pristatymas kartu su Karma Jawless ir Facial Abuse.

Va dar pradėjau ispanų kalbą mokytis savarankiškai. Moku pasakyti, kad noriu valgyt ir blowjob'o tai skaitau pusę jau išmokęs.

Dar kažką galvojau, bet pamiršau.

Comments

dar svarbi ispaniška frazė yra "vamos a fumar un porro ahi"

aš tai vistiek nesuprantu tų, kurie jei jau skundžias lietuva, dar būtinai ir orą prideda. gi normalus žemyninis klimatas (apie vilnių jei kalbant) kaip šitai platumai, ką, ne?

o savarankiškas kalbos mokymasis -yra tikras senatvės džiaugsmas, jojo

Tai kad is to oro vos ne visos blogybes kyla: persalimo ligos, sildymo kainos, depresijos ir amputacijos. Na aisku gal cia mano nekrofiliskas charakteris sumises su mentalitetu or something diktuoja savo, kad svylanti dykuma geriau nei apserksnijo musu ziemos arba cia kaip Nietzsche sako, kad kova pries trauka i tau skirta klimata tikras saves zlugdymas.

bybis cia irgi šalta ir sergam...

Mano mielas izmarel :), man labai patinka tavo rasymo stilius, pamenu diskusijos.lt rasydavai, tai skaitydavau, dabar dar kur nors ka nors internete rasineji, mielai paskaityciau ?

beje Lietuva is didziosios :), bet ka man cia tave mokyt.

tai turbut, kad jei rasau is mazosios tai specialiai blet.

i ta pirma kls. atsakymas ne

Tai ple pradėk rašyt kur nors :D
o į ta pirmą sakinį tai smailas :)