« O vis gi žmogui komfortas patinka | Main | Time freezing below ultimate zero »

Dzigidzigidzigidzigi

Naughty Excreta pasirodymas XI20 spalio 9 d.! Bus nauja punkgrind/retardcore programa ir bybys menininkam (jei geri bus).

O siaip ivyko pastaruoju metu stai kas - persikrausciau is savo antisquato i buta su sutartim. Na bet manau verta buvo, nes nebeturiu ikiriu kaimynu ir siaip daug erdves vien man ir paneliai. Dar penktadieni sviesolaidi kabeli i sikna man ivede, tai galiu onanizuotis dideliais greiciais.

Blogi dalykai - darbe uzsinorejo vergvaldziai gamybinese patalpose kameras itaisyti. Axuiet panoptikona sau stato. Kazkokia naivi gaidele smegenyse skambejo - gi ne tie laikai, zmogaus privatumas blabla. Na gal dar pagailes pinigu sitam reikalui.

Juokingi dalykai - viriau sviesta ir apsitaskiau verdancia mase ranka. Nudegino rimtai - liko Kriugerio odos teksturos kvadratas ant rieso. Poto pagalvojau kaip sprogsta amfetamino fabrikeliai ir nutraukia galunes nuo addictu, tai visai pigiai atsipirkau.

Comments

Labai zjb būtų pamatyt tave ir b. januševičių vieno renginio metu.

pagal galiojančius lietuvos įstatymus vergvaldžiai neturi teisės darbo vietose statyti kamerų ir stebėti savo drabuotojus.
so, tik nuo jūsų priklauso, ar kreipsitės į institucijas, ar ne.

Na pas mus darbe yra LABAI daug dalyku ne pagal istatymus ir jei kur nors kreiptumemis tai tektu ir patiem nukentet.

visada galima kreiptis anonimiškai :)