« Time freezing below ultimate zero | Main | ... »

Šaunūs pokyčiai

Atėjo "pavasaris" ir papūtė pokyčių bezdalai iš raukšlėtosios apvaliosios. Nuo balandžio 1 d. aš oficialus bedarbis! Man buvo pareikšta, jog per mane kiti darbuotojai blogai dirba. Originali atmaskė, neprikiši. O ir komplimentas kartu - gal visgi tas blogis paslėptas manyje kaip nors spinduliuoja ir kitiems? Na bet kokiu atveju, atleistas būsiu dviem mėnesiais anksčiau nei pats būčiau išėjęs, tad praradau tą malonę galimybę pasakyt "fuck you, I quit!". Aišku šis dalykas ne mane vieną palies. Genialiai bukas šefo protas sumąstė jog atleidus seną darbuotoją galima priimti naują ir mokėti jam dvigubai mažiau. Tikiuosi, kad jis sulauks nemalonaus galo, kaip atpildo už vergvaldystę ir šikną vietoje galvos.

Dar balandžio vidury teks laikyti supistą IELTS egzaminą, kas užkliudė mano niekad neturėto orumo iliuziją, mat sakyčiau, kad anglų kalbą moku geriau nei lietuvių, ypač iš gramatinės pusės. Sunkiai su tuo susitaikiau.

Darbo netekimas suteikė erekciją dilemai dėl gyvenamos vietos. Nuomos mokėt tuoj tapsiu neįgalus. Buvusi namiokė, sakė jog senajame antisquat'e po žiemos sprogo nenaudojami radiatoriai ir dar keletą kartų buvo įsilaužta. Jei grįžčiau ten lauktu nemenkas kuopimas, o dar ir kambarys likęs laisvas dvelkia mirties, pūvančių benamių ir Kariotiškių aromatais dėl jame gyvenusio šeško. Teks vėl pasikliauti laiko gebėjimu spręsti problemas už mane.

Turiu norą, kad nors penkioms minutėms klimatas ir lietuva manifestuotusi į fizinį kūną priešais mane, kad galėčiau į jo pilvą suvaryti peilį; žarnomis papuošti aplinką.

Comments

dw tu buk koks tai poetas ar panasi substancija ir rasyk daugiau, taip maloniai skaitosi.

Laiduoju mar ispudi. Kita vertus, kaip ten sakoma: siek kokybes, ne kiekybes.