« augusti 2005 | Main | oktober 2005 »

september 30, 2005

hooked up

Vat sėdžiu dabar... tie patys eksperimentai su gyva elektra, mikroskopinių taškų skrodimu. Taip taip, velniop tą stygų teoriją. Pabūsiu humanitaru, nors kartą nerašysiu ekvivokacinių sakinių, kurie atspindi ir taip deviacijomis apkrautą mano gyvenimą.

ir kas tokio ypatingo dėl rudens? asmenybėms tai yra kažkas tokio. Ruduo yra būsena (kaip ir pasaulio kraštas)! Visos kitos aplinkybės tėra katalizatoriai būsenos atsiradimui ir palaikymui. Cha! Man patinka sukelti savyje rudenį. Net pavasario viduryje. Net karštą rugpjūčio naktį. Net per žiemos atostogas. Nors kitą vertus, dabar nebegaliu būti tikras ar kiti metų laikai nėra paprasčiausios būsenos? Žinau, kad viskas nesibaigs tuom, kad bandysiu jas rikiuoti atvirkštine <...ORDER BY id DESC...> atsiprašau... niekaip negaliu atsikratyti daydreaming defekto... ghrmz... atvirkštine eile. Tai būtų tas pats lyg įvedinėti naują religiją su nauju kalendoriumi, o plaukti vienas prieš srovę tikrai nemėgstu. Tiesiog šitoje situacijoje būtų patogiau pasikliausti bandos instinktu.

O&O

Švais

Pilis. Didelė ir graži. Viduje - jaunimo pataisos darbų kolonija (lietuviškam mentalitetui - viešbutis su pilnu išlaikymu ir rankdarbių būreliu). Keliasdešimties metrų gylio šuliniai. Daug šokolado. Tikslus, kaip vietinis laikrodis, gyvenimo etiudas.

Tačiau komunikacijos trūkumas jaučiamas. Ryškus. C'mon. Keturios kalbos. Švais-džerman, švais-frenč, švais-italijan ir dar bala žino kokia kalba, kuria yra kalbama tiktais kalnuose. Viskas taip gražu, kad net melyna.

Manote nesąmonės? Nagi, brangieji, daugiau tolerancijos mano rašliavai! Man, kaip labai sėsliai būtybei, tai buvo labai į naudą. Nors būdavo rytų, kai norėjau pabusti iš karto su supakuotu bagažu ir grįžti ten, kam (ne kur) aš priklausau.

september 22, 2005

it's better to burn out, than to fade away

fire.gif
...nudegiau, perdegiau, sudegiau...

september 20, 2005

balta

balta. šlykščiai balta. steriliai balta. paseksiu kiekvieną, kuris propaguoja spalvų terapiją, namo ir prie laiptinės nudobsiu. kad nepamatytų baltų sienų, kad nepamatyčiau baltų sienų, nes baltai pavydžiu jiems nerūpestingumo. balta muzika. baltas smuikas. balta suknelė. -3/4 profilio ir aš nematau grojančio žmogaus veido, kuris po valandos bus išbalęs dėl necirkuliuojančio nebalto kraujo. nors, kita vertus, kodėl vadinti daiktus jų tikraisiais vardais, atsigersiu pieno ir viskas bus gerai (tm)

...dar ir parkės būna baltos.

september 19, 2005

Paprastai apie informaciją

Kasdieniame gyvenime mes esame pratę, kad informacija gali pradingti. Tačiau, fizikų teigimu, to neturėtų būti. Informacija, pasak fizikų, niekada neišnyksta – tiesiog kartais ją sunkiau surasti. Iš popsos

september 16, 2005

nulis ir 0

0 - pirmo kurso nekrikštytas studentas
00 - tarptautinis tualeto žymėjimas
000 - pirmo kurso nekrikštytas studentas tarptautiniame tualete
0000 - audi (žiedų valdovo mašina)
00000 - olimpinių žaidynių logasikas
000000 - milijonas (valiutą sugalvokite patys)
0000000 - fuksas laimėjęs milijoną
00000000 - milijonas tarptautiniame tualete
000000000 - milijonas audinėje
0000000000 - milijonas audinėje, kurią vairuoja pirmo kurso nekrikštytas studentas
pavarykit toliau ;)

switching

Baltas ekranas, juodas ekranas, melynas ekranas, white, black, blue, 000000, FFFFFF, 0000FF...

Darbas kartais užknisa. Juodai...

september 13, 2005

nuportinau

Programerių dienos proga: užklausos porciją emuliuojant php ucfirst() funkciją:
CONCAT(UCASE(LEFT(column,1)),SUBSTRING(column,2)) AS column

Tūsas?

Sveikinu visus su programuotojų diena. Kadangi sveikinimas yra labai "social", tai palinkėsiu Jums, mieli programuotojai, kad ši diena būtų produktyvi. Rašykite kvailas programas, proramuokite nesamones, o aš taip pat prisidėsiu prie globalinės programuotojų dienos šventimo ypatybių ,)

peace ..\/,

september 12, 2005

Vėl tūsas

Kadangi rytoj būsiu ypatingas, norėčiau sužinoti ar tokią šventę reikia švęsti išvakarėse?

possesion

Šiandien man paklūsta [Shuffle] mygiukas. Teisingą muziką man atsuka. Labai gerai.

september 7, 2005

R[e]ipinimas

Niekados nesumaišykite žodžių rape ir ripe. Kai kada tokie dalykai gali tapti vital. Geriau iš karto pasižymėkite puslapį IP adresų skrodimams.

Richard Bach "Džonatanas Livingstonas Žuvėdra"

Per daug nežinau, kad esu menininkas, kad aprašyčiau šią knygą, bet dedikaciją supratau: "Tikrajam Livingstonui Žuvėdrai, kuris gyvena kiekviename iš mūsų".

september 6, 2005

Iselin C. Hermann "Skubus paštas"

Pasirodo, ir šiais laikais galima parašyti gerą laiškų romaną. Rekomenduoju skaityti tiems, kurie netiki meile per atstumą (aš nekalbu apie skirtingus miestus, kalbu apie skirtingas šalis)

Rytinis faktas

Pastaruoju metu pradėjau darytis pusryčius keliom valandom anksčiau negu juos derėtų valgyti statistiniam Lietuvos piliečiui.

september 4, 2005

Raidynas

Pasikeičiau savo stailšytą. Jokių Trebučet MS fontų, o tai po UTF-8 nerodo nekurių lietuviškų raidžių per IE.

september 3, 2005

pasivaikščiojimas

Išėjau į gatvę. Aplinkui daug betono su žaluma, kur nekur užlopančia baisesnius akiračio fragmentus. Pradėjau kalbėtis su savimi. Pasakoti apie tai, ką aš matau aplinkui. Kalbėjimo tempas aititinkamai keitėsi nuo aplinkos. Ėjimą gatve galima buvo palyginti su upės tekėjimu. Niekados į tą patį vandenį nebeįlipsiu. Tad nesakykite, kad jums nusibodo vaikščioti/važinėti į mokyklą/universitetą/darbą tais pačiais maršrutais. Atidžiai apsidairius galima atrasti daug naujo. Svarbiausia smulkmenos (c) karusele.

september 2, 2005

šešios akimirkos

Šešios akimirkos - labai daug laiko. Per šešias akimirkas galima pasidaryti kavos, parašyti nerimtą laišką, parašyti rimtą trumpą laišką, pasikalbėti su draugu (telefonu ar internetu) ir šitą sąrašą, manau, galėčiau tęsti iki begalybės. Tiesiog nuostabu, kad šešios akimirkos yra tiek daug laiko. Galima visus išvardintus darbus daryti netgi vienu metu, bet tai manau jau tampa problematiška dėl kūno fizinių apribojimų. Atliekant vieną iš galimų darbų vienu metu galima ir muzikos klausytis (tai nėra darbas... na nebent muzikos kritikui). Ir tikrai stebiuosi... Šešios akimirkos - tiek daug laiko.

...nes šešios akimirkos - tai visa minutė!

september 1, 2005

Kaprizas

Tiesiog labai labai užsinorėjau šito.