Apie

Kolektyvinė mokslo, technologijos bei socio naujienų kaupimo vieta ir smagumai pertraukoms.
Kon[tra]cepcijos nera.

Skyriai

 

July 5, 2005

Politika: Tesėdamas pažadus

Šikna prasivėrė, šikna prarys visus.
http://www.wired.com/news/digiwood/0,1412,68059,00.html
http://slashdot.org/article.pl?sid=05/06/30/180224&tid=95

Keistai skamba tas 12 nacijų sukilimas. Nacijų greičiauisiai niekas ir neklausė, o nacijų (suverenių tautų, delegavusių savo galias valstybei) atstovus sodins. Nesiūlau anarchijos. Bet klausimų kyla.

« EFF ir Grokster'o byla | pirmas puslapis | Piano Man 2: Dominic »

Komentarai (4)

tipo FBI jau už JAV ribų daro tvarką?

biski nesuprantu, prie ko cia "Keistai skamba tas 12 nacijų sukilimas". Is straipsnio kazkaip nieko panasaus nesupratau.
Ir kazkaip nemanau kad FBI daro "savo tvarka", visam pasauly intelektualines nuosavybes istatymai panasus, tik ne visur vienodai griezti, arba ne visur (kaip LT) juos nuosirdziai priziuri. Lietuvoje LATGA muzikos rinkoje po truputi daro tvarka, ateis eile ir nelegaliems softams bei filmams..

Nu 12 ba:
11 nacijų šokdina viena - ufonautai iš holivudo.

nei te šokdina nei te ką :) gina intelektualines teises, kurias analogiškai gina ir tos pačios "šokdinamos nacijos" savo valdose, tik ne taip garsiai skelbiasi. sumažintame modelyje išeina, kad lietuvos policija šokdina lietuvių vagis - jei irgi nacijos dalis, tik čia ne kita nacija ar holivudas, o savi tautiečiai policininkai gaudo vargšus vagis ir sodina juos už grotų :) nu anyways. lietuvoj dar ne toks pragyvenimo lygis kad pirkti originalius DVD arba visus filmus pažiūrėti kino teatre, bet piratavimas juk irgi negerai? ;)