" /> cinikas: January 2004 Archives

« December 2003 | Main | February 2004 »

January 26, 2004

teliuskuojanti nuotaika

jurra-sausio 24.jpg
kas kelios dienos užgriūna koks nors žmogeliukas, kas žiemai visai nebūdinga. ir visiškai zjb kad griūna kaip tik dabar kada esu tokioj pakankamai ramioj letarginėj būsenoj ir dirgikliai iš šalies turbūt labai naudingi kad neapaugčiau dumbliais arba nesustyrčiau kokiam paupy bežiurėdamas į nušalusią anties koją. matyt kartais pasaulis nusprendžia kad ne visa laik į svečius aš pas jį turiu eiti ;)
nu aniry kaip tik ir buvo laiku - parodė man jūra, kas jau savaime juokinga. bet matyt jau tradicija tokia liūdna, kad visi kurie užsuka būtinai primena, kad šalia kažkas teliuskuoja.
bet blia buvo gražu - tas beprotiškas šaltis, garai ir tokia švininė masė po kojom. kažkaip gėrėsi ta nuotaika gilyn kaip į sugertuką. matyt toj vietoj buvo tuščių tarpų.

ziema blia jura.jpg

January 16, 2004

provincija

kai grįžti iš visokių didelių Rygų - tyli provinciška žiema nebeatrodo tokia pilka ir bežodė. tiesiog tylu. kol kas. kol neužpludo miesto pramogų ištroškus minia (minia kartais smegenyse tampa individu, nes beviltiška būtų bandyt išskirt atskirus subjektus), kuri siaubia pakeliui visas parduotuves, barus ir kavines, paskui save palikdama visuotini erzelį ir krūvas spalvingų šiukšlių.
dabar viskas kitaip - tyliai.
apdeges kurhauzas šiandien atrodė kaip kokia liūdna mečetė išbadytom akim - kažkas keistai didingo visame tam ugnies nuniokotam peizaže ir tuščiuose languose.
namukas parukes.jpg

ir antis berėplinėjančios po balta peizažą elgėsi kaip senos pažįstamos. ko gero ir aš joms atrodžiau kaip žiemiško peizažo dalis. gal savas?

untela.jpg

January 5, 2004

sirgti

varvančios akys, naktinis dusimas, dieninis prabudimas ir apsilankanti apatija.
visiškai puikiai lenda į mane v.pelevino "p generacija". ko gero pelevino musmirės nesunkiai randa sąlyčio taškus su mano smegenim prifarširuotom vaistu ir virusų.
fotografuoju salia esančius objektus: dažniausiai tai būna besitrinančios šalia katės. spusteliu kelius atsitiktinai pasirinktus corelio mygtukus ir išnyra. atpažystu nuotaika.
catransform.jpg