« Naujamecio malonumai | Main | List do ludozercow(+vertimas) »

beer nonalcohol

Absurdiskai viskas vyksta. Nustojau gert . Ir iskarto i galva pradejo skverbtis visai idomios uzsilikusios, nuo alkoholio uzspaustos ir bijojusios islisti, mintys. Idomiau gyvent pasidare. Pagaliau vakar prisiverciau perskaityt nuo negerimo laiku uzsilikusi Iaji pasaulini kara. Skaniai sulindo. Aisku, shian nuo smegenu atbukimo atsiskaitinedama sumoviau manevriniu ir poziciniu karu fronto linijas. Bet po toookio persigerimo ir didziulio lebavimo ganetinai gerai. Nors jauciu, kad mano smegenis pradeda pulsuoti kazkokiu aktyvumu, o ne nuobodulio sultimis. Vieninteliai mokykloje verti demesio dalykai tai istorija ir literatura. Visa kita bruda reiketu ismest. Negi informatika , fizika , matematika pades susivokt kai jautiesi dvasiskai silpnas, nugaletas ir prarades vilties?? ni xuja, sinusai ir kosinusu romanas nepades suprasti kodel atsiranda vienatve , o sklaidomomuju ir glaudziamuju lesiu nagrinejimas nepades pamatyti savo sirdies .
Gyvenimas tesiasi po ilgo etapo miegojimo uzsiklojus ziemos sniegu laikinai sustabarejo ir susalo , kaip susala zieminiai javai, bet atsigauna pavasari. Pradeda skverbtis gyvybe ir tikiuosi neuzilgo bus grudu:)) ( "..Po vidurnakcio pradejo snigti. Tai buvo labai malonu: - vis delto gavome kuo uzsikloti. Sniego danga - ne bet kas: po ja ir rugiu daigai per ziema nesusala.." B.Sruoga "Dievu miskas" )
Gaila tik kad nuo to dvasinio sastingio knygos uzdulkejo spintoj ir tikriausiai visos dulkes nespes dingti iki dr. green ir toro bravo koncertu. Na, bet gal kita karta. Svarbiausia, kad viskas atsigauna.jeeeeeeeeeeeee:))))))

Comments

Dėl mokykloje mokomų dalykų, tai mūsų nuomonės visiškai sutampa. O šiaip jau ar niekada tau nesakiau, kaip gerai yra negerti? .

hm.
o man kaip tik fizmatas gerai. tuom, kad toli nuo gyvenimo, net savo "gyvenimiskosiom" dalim.
pabegimo sindromas gal, ar ka, bet suveikia.

Pravartu fiziką, mateką nagrinėti pavyzdžais-žodžiais, o žodžius-gyvenimą fiziką ir matematiką - tada praranda prasmę visi irracianalumai. ne dingsta, bet praranda prasme:P

nezinau ;)
galetu geriau isvis nieko nebuti. nei kosinusu, nes zmoniu, nei pasaulio, nei visatu
(giliai zvelgiant)

zajebys fizika, nevarykit.
ir davaj as neuzsivesiu aiskint, kad Labai giliai ziurint, nieko ir nera - net geometrijos :)