« zydroji dezute | Main | beer nonalcohol »

Naujamecio malonumai

Niekad nesupratau, kode visi taip akcentuoja ta naujuju metu sutikima?:/ Ech.. tikriausiai del to , kad 1)Masine pjanke ir linksma visiems draugishkai prisigerk, kai nieks gatvej nesistebi ir nesibjauri girtu besivartanciu pilieciu.Visi tampa draugishka girtu besigananciu gyvuliuku banda:) Tik kad va nemegstu, kai sprogdina vieni kitiem galvas, kojas,pirstus ir visiems linksma. Gal kas gali padaryt man nasyvke "Pries pirotechnika!!!"??? Norejau, nuvaziuot ten , kur negirdeciau tu sproginejanciu bjaurybiu.Planas buvo, bet kaip visada man tokiai nenusisekeliai nepavyko. Norejau vaziuot i ryga traukiniu, kuris vaziuoja nakti per miskus ir sprogimu negirdet, bet va traukini kaip tik 31d nueme:( 2)Kita diena laisvadienis (ar ne??) 3) Galvoja, kad tipa va nauji metai, nauji darbai, nauji laimejimai - nauji rukstantys kaminai, naujos tersiamos upes.. Naivuoliai, galvoja kad tas +1 skaiciukas prie datos pades pasiekti zmonijos gyvavimo virsune. Pamenu mano linksmiausias naujakas buvo pries kokius 4metus, kai gulejau lovoj su sampanu ir smagiai ziurejau simta kart matyta, bet niekad nenusibostanti Nirvanos koncerta:)
Ai, tikriausiai tokia liudna gaida del to, kad vakar per miegus biski dar nuo grynu negalinti atsikacialint paskolinau draugui savo gitara ir poto tik pagalvojau, ka as padariau. Paskolinau gitara i naujako sventima, kazkur i Dubingius, kur bus daug daug alkoholio ir linksmybes tesis 3 dienas:( Tikriausiai ji jau potencialus lavonas:(( Sudas..
Ir ishviso, sian spygliaus gimtadienis, o as vat net nepasveikinau, dovanu neturiu, protas net nesugalvoja, ka galima butu sumastyt tokia proga:( Negerai, kai smegenys sustingsta:(
Klausau O.N.A. "Suka" ir "Gniew" ir kazkaip va geriau jau:) Sita grupe visa laika nuotaika pakelia.

Comments

o man atrodo, kad žmonės taip trokšta naujų metų todėl, kad pasišika per senuosius. senieji jiems būna blogi, nes 'nieko gero nepadaro'. ir žmonės taip laukia laukia kitų metų tuščiai tikėdamiesi, kad šie bus prasmingi ir geri. nors puikiai žino, kad tų naujų metų gale bus tas pats kaip ir šiais metais.

Nenoriu svest... nenoriu pjankes... noriu paprastu dvieju atostogu dienu

Nebeliudek.... spygliui labai patiko tavo dovanele..... ir isvis viskas visada kada nors iseina i gera. As tai norejaunorejau tu nauju metu. Galvojau kazkaip istruksiu is namu acipalaidosiu, o dabar nebenoriu. Nenoriu nei namie but, nei niekur eit. galetu ju tiesiog nebut.. ai ce su savo liudesiais as..... :)

Spygliui patiko persimonai? Nors skanus buvo?:) Tik, kad tokie mazi neidomus:(
As tai va vaziuosiu i maisiagala tuoj, geriausias mano ishsirinktas variantas. Nors nebus kvailu fejerverku ir sprogimu. Va, zmones turi ten zidini, tai pasisildysiu sustingusi prota, gal atgausiu. Nors abejoju. Sake pripirks degtines ir starkos, kad nebezyzciau daugiau (visgi alkoholis visus uzkemsa:) Bijau gert, po paskutinio karto kai grizau po tuso namo, tai veida kazkokiais plemais nuejes visas buvo:)Dievulis baudzia.

a vo v kaunase budu naujakas sutikinet... seulej kaunas pavyko geraj taj daba sedim vos ne uzhmiesty ir laukiam draugu narkotiku ir alaus.... nu tikiuosi greit eit miegoti... nervina laukti to lajko kaj acejt va jau nauji.... go riot!

Dvaras zudantis reikalas. Blema neskaitant to kad jis tikras ir tkrai didelis (visokios melynoios sales ir t.t.). Tai viduj dar buvo daaaaaug 40 - meciu moteru su vaikais su vyrais. Visi smokinguoti ar vakarinem sukniom pasidabine. Aplinkui laksto nusamdytas fotografas. Visi sypsosi kazkaip ytartinai. Ir siaip baisu. Tai galu gale mes is ten sprukom, ir pataikem i gruzinu pasilinksmavimu vieta. Ten ir baigesi musu linksmybes

as tai naujuju nelaukiu...:( , bet gal ir ne?.. Gal MAISIAGALOJ bus linksma?????:) as tai noriu, kad butu linksma. Padarom? Visi i MAISIAGALA ten didziausi ir geriausi plotai!!!!!!!!!!!!!!:) :)!:)!