« ne smurtas, galit neskaityt | Main | laukit nesulaukit »

mielosios moterys

Vaje vaje, "visi vyrai kiaulės", "jiems visiems reikia tik vieno". niekas jūsų nemyli, niekam jūsų nereikia, ir žinoma, niekas senatvėje nepaduos basono.
Nu, o ką?
Juk gali pati. Manai, ne? Gali. Meilė ir švelnumas, tarpusavio supratimas, chujo majo-kam tuo dalintis? Pasirūpink savimi, be tavęs to nepadarys niekas. Pamatysi, bičams realybė išslys iš po kojų. Klydau-nereikės net skersti. Išsižudys rafinuotais ir nelabai būdais. O ką, pasitenkinti sugebėsi pati, tikiu, giminės pratęsimas? Klonuokis, jei visai neturi humoro jausmo.
Tiesiausias kelias į vyro širdį - mėsos kapokle per krūtinkaulį.

Comments

Kak skazala Masiania:
VSE MUZHIKI KOZLY!!!!!!!!!!!

chriundel:
nichego vot 8 marta zakonchitsya..
che-che-che!!

these are poetical textures. normal and nearly good. don't worry, you are not as original, there is this type of "babes" that i prefer to call "supergirls"(not very original, too, though)... i like'em, and yes, they scare me a little. it's just the way of expressing your humanity. an anti-mascuiline intent put on paper. and i'm close to saying "you're great, babe!". by the way, sabbie isn't a feminine name. ps pardon, kad angliskai

Mažule - tu mus žudai !
Kodėl tu taip darai Mergytia ? Jau kiek laiko jokios tavo naujos žinutės neberandam šitam orgazmiškos spalvos lange , ir pradedu bijoti kad įvyko baisiausia . Ar tai tiesa ? Ar tai gali būti tiesa ? Nejaugi tas sutrius sINOVALOVAS tau pasipiršo , ir tu sutikai ? Neee ...... geriau taip baisiai nevaražinti .
Bet šiandien mus aplankė sėkmė - tave teikėsi aplankyti portugalas iš australijos , ir netgi parašė čia keletą savo ( own ) minčių . Ar gali suvokti kokia laimė tave ištiko - turėtum su ašaromis akyse dėkoti visai šventajai trijulei už tokią itin retai pasitaikančią laimę . Australas iš portugalijos ! Kaip jis tave išgarbino ! Ir netgi prasitarė , kad jį truputį gąsdini ! Bet tik "little" , tik kartais - maždaug penktadienio vakarais nuo 20,00 iki 20,30 . Ne nu klausykit , kokią išmintį jis čia išdėstė maždaug " šlapias - nedega "
Ir būtinai , jau gale turėjo parašyti apie ( my own ) save . Genialiai sugalvota - susikurti moterišką niką , o po to kiekvieną kartą aiškinti " aš visai ne mirgaitė , aš birniukas tik mano nikas moteriškos giminės " . Tiesiog genialu , įdomu ar jau spėjo jis užpatentuoti savo own išradimą ? Juk visi norės dabar šitaip .
Ar tu lauki , ar nelauki to ko lauki - nesulauksi :(
My own signature below
Juodasis Raima
P.s. prostitje , čto nie po russkij