« Per sita laika | Main | mielosios moterys »

ne smurtas, galit neskaityt

praeita savaite po kulniuku gulejo nebe nuoruka, o asistentas.
deja, jis ikyriai nedaro isvadu ir vel lenda su kava. ir postringauja apie neimanomai sudetinga laboranto profesija.
jis ish tu bicu, kuriems vis dar reikia motiniskos globos, pasialintos atsakomybes ir dulkinimosi pagal tvarkarasti-tokiu yra 80%, ir juos reikia skersti neperspejus ir neleidus sau apsigalvoti. Jiems reikia demesio, kad pasigamintu nors kiek testosterono ir jie nuramintu abejones del savo vyriskos prigimties. Jei demesio negauna, prisilaka, skambina i vyru kriziu centra, dramatiskai soka nuo stogu arba skambina prostitutems ir jas pridauzo. Vaikeliai, jums visiems reikia achujet. Ko gero.

Comments

na taip, achujet visai neblogai butu. tik nuo ko?

Stilius ! Va čia tai rašymo stilius - antraštė " ne smurtas, galit neskaityt " , o paskui - skersti 80 % patinų . Jėga jėgų jėga , visoms jėgoms jėga ! Ką ten Hitleris su savo 6 milijonais nusususių žydelių , čia šneka eina apie kažkur netoli trijų milijardų impotentų skerdimą , ir pilnai tikiu , kad palankiai susiklosčius aplinkybėms taip ir padarytum . Mergytia , tu planuoji tikrai globalinius reiškinius , su TAVIM kartu galima sukurti TIKRĄ REIŠKINĮ ! Niekada neatsižadėk svajonės . Negalima atsižadėti savo svajonių - tam pritars bet kuris nususęs pilietis .
Bet kad reiškinys būtų labiau išbaigtas , derėtų nepamiršti ir mergaičių - tautine dvasia išauklėtų , nepataisomai frigidiškų ir amžinai dėl savo skylės drebančių mergaičių . Juk kiek yra tokių mūsų Rūpintojėlio vertų mergaičių ? Gal irgi panašiai 80% ? Ką su jomis darysime Mergytia ? Negi irgi po peiliu ? Širdis krauju apsipila , vien apie tai pagalvojus .
Gal vistik reikėtų jų pasigailėti . Tam reikalui galima padaryti getą ir jas ten laikyti , ir tegul gimdo pasauliui vaikus - juk vaikai mūsų ateitis ! Juk negalės amžinai nėščios vaikščioti tokios panteros kaip tu , kažkas privalo gimdyti tuos ...... apsišikusius vaikus . Fu bliatj tuoj susivemsiu !
O dėl sINOVALOVO rimtai patariu įviliok jį į spastus , ir kai jau bus pakankamai nuo tavęs apsvaigęs , įtikink kad taip reikia ir išpisk jį į šikną . Jeigu jis tikrai fefefe - tokiam sutriui reikia gyvenimo pamokų .
Ir kiek įmanoma saugokis , kad kuo mažiau tave padarytų pasaulis - va rašai , kad sINOVALOVAS gulėjo po kulniuku , o juk žadėjei eiti su kerzais .