« ,,analizus'' daro ne tik pensininkai. | Main | mano tomahaukas. »

klp.

susipainioji tarp tvarkos ir chaoso.kažkas galvoj sako,kad gal chaosas,bet pavarai ilgiau ir pradedi savaime viską sudėti kažkaip pagal eiliškumą ir tt.tačiau yra svarbesnių dalykų.ten visokie jausmai,žinai,švelnumas,nupirkt gėlę,pastatyt vinigreto su šampanu.kartais,jei nuotaika geresnė,galima ir kavos ,,su prikusku''.kai kąnors nuperki,tai jauties galįs kažko prašyti.prašymų būtų daug,ir dar kokių,bet kas jų klauso.kaip ir pats neklausai kitų.mačiau kaip ,,načnyke'' mušėsi dvi girtos pajūrio gražuolės: ,,kai ji man trenkė,tai man taip iškart pablogėjo''.
vaikščiojau palei saugomą teritoriją.retkarčiais aplankydavo jausmas,lyg būčiau persikėlęs į filmo,kurį lietuviai išvertė ,,šioje šalyje nėra vietos senukams''(blogiau turbūt buvo neįmanoma išverst) sceną,kur kruvinas llewelyn moss eina per jav ir meksikos sieną.paskui tokiam nuošaliam kely įrašinėjau uosto garsus.teko staigiai šokt į pakraštį,nes užsiklausęs nepastebėjau besiartinančios fūros.taip taip taip.pagaliau galiu pripažinti sau ir vėl,kad gražus garsas ar muzika retkarčiais gali būti svarbiau nei manyje cirkuliuojantis kraujas.arba,kad jie tiesiogiai priklausomi.vienam gerėjant,kito svarba užmirštama.
šiaip,juokinga yra stebėti žmones iš šono.vieni-ramūs slapukai,kiti-šaukiantys ,,žmogeliukai'',dar kiti-hitleriukai ,,geriečiai'',formuojantys šaukiančius ,,žmogeliukus.tarp jų visų vyrauja hierarchija:šaukiantys-vidurinė klasė,hitleriukai ,,geriečiai''-aukštuomenė,ramūs slapukai-žemiau skurdo ribos,tačiau vis dar retkarčiais sau įrodantys,kad jie turi dvasingumo,gal net originalumo.bet gal tik sau.
belaukiant kol sutems,pagaliau išsitraukiau grotuvą.kai neklausai muzikos ausinėmis ilgą laiką,vienas geresnių dalykų yra tai,kad randi grotuve daug muzikos,kurią klausei prieš metus ar daugiau.pamiršta,kažkada rodėsi,kad jau išanalizuota.bet ne.klausai viską kitomis ausimis,nauja galva,kurioje seni prisiminimai pinasi su nauja patirtimi.

bežiūrėdamas į uoste vaikštančius žmones supratau,kad ką jie beveiktų,bedarytų ar padarytų tuo konkrečiu momentu-nestebina.betkokia žmogaus elgsena,veikla,mąstymas-nestebina.kaip gerai ar blogai beatrodytų.


All over again, take this money and run.
You knew it was me, I always knew it was me.
When the shouts first pierced the air, I could feel myself committed to being that which they said I would be.
I can feel the gaze from those around me.
I can say what I want
I can say what I want- I can't say what I want..


j.

Comments (1)

zhala:

Mano ipodas per puse paskerstas guli. Visai kaip ir as pats. Niekaip jau ilgai jo neprisiverciu susitverti. Visai kaip ir saves.

Post a comment

About

This page contains a single entry from the blog posted on July 15, 2012 1:50 PM.

The previous post in this blog was ,,analizus'' daro ne tik pensininkai..

The next post in this blog is mano tomahaukas..

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.35