« muzikinės emocijos. | Main | fade in/fade out »

nauja man.

kadangi klausiau pusę metų daugmaž autechre+sladžo+hardkoro+šiaip,tai tam pabodus,bandžiau atnaujint tą savo didžiąją dalį kasdienybės.atnaujinimas-nebūtinai atradimas.kartais ir seno prisiminimas.tai pradėkim.liniųks atsiuntė revok grupės albumą bad books and empty past.buvę gameness nariai.tai jaučiasi,išskirtiniu gitarų skambesiu ar netikėtais šuoliais.bet yra naujo kraujo.siūlau visiems screamo gerbėjams,kas dar netyčia neatradę,bo albumas 2007 metų.

paskui sekė dienos su max richter.eksperimentai+minimalizmas.įtraukia,panardina,panešioja po įvairias būsenas,kartais gražindamas atgal ir staiga vėl patraukdamas kažkur.siūlau paklausyti savęs ieškojimuose prie čeburėko iš stoties.

sekantis-skandinaviškas dvelksmas biosphere.ambientas,šaltų garsų,skambesiu vaizduotėje suformuojantis ledynus ir vandenis.neveltui-atlikėjas iš tromso.
land.prancūzų dark ambientas.gilus,neužpisantis,įvelkantis į būseną,iš kurios nenori išeit.gali praklausyt visą dieną ir nieko gero nenuveikt.ypač tinka geriems žmonėms,bo tamsu ir negera,primena basius pradinių klasių laikus,kai bijodavai eit namo,nes gali šunes užpult ar šiaip,kai bijai pasakyt mokytojai,kad nori pas nykštukus.
su šia gaida ir baigsiu.siūlau mylėti save,mylėti šunis ir kates,žmonių nebūtinai.(nors šiaip mylėkit,bo zjbs būna,aišku netiek kiek šunų ir kačių,bet vis kiek).

nauji metai,tavo tėvą pakeis nauji baeriai.nėra reikalo aiškint.

j.

Comments (2)

M.:

Tai paklausyk dar Pelpp and A. Vanvranken - Rake EP.

j.:

dėkui,paklausysiu:)

Post a comment

About

This page contains a single entry from the blog posted on January 2, 2011 10:09 PM.

The previous post in this blog was muzikinės emocijos..

The next post in this blog is fade in/fade out.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.35