« ,,čia gi jaunąją kartą formuojančios temos'' arba kaip aš einu už tuos gaidžius | Main | vasara baigiasi,sako »

ką bandžiau padaryt?

ogi,išpist sau protą,kad nieko negalvočiau ir šiaip,kad būtų toks gyvenimas,kai eini su šeimyna prie ežero iškylaut.ir būtinai šalia turi gražus šuo eiti,nes kitaip šeimyna chujova,tipo netokia kaip turi būt.ir tas šuo šokinėja ant tavo nugrimuotos žmonos ir vaikų.ir tu šypsaisi,nes gausi honorarą.zjbs vaidinti gyvenimą.nu krč.aš,stepių vilkas,bėgu,vis risnoju.kitą skaitysiu bukowski,žiūrėsim kaip ten bus.apskritai,tai nezjbs.nu tipo,buvau prie jūros,ir?nieko.grįžau dieną anksčiau,nes tiesiog visu kūnu veržiausi dirbt.nu čia netiesa,bet tebūnie,kad veržiausi.klaipėdoj palydėjau kokį tai berniuką į autobusų stotį,sakė varo į satą ir kad jį iš mokyklos išmetė.tai nuėjom.jis-pagert,aš-vilniun,tipo reikėjo būt būtinai 3čią,tai variau autobusu.su kondiške.bent tiek.iš autobuso su džempaku išlipu,o lauke 33.cha.dar praeinu pusę vilniaus,kol suprantu,kad reik nusirengt.mačiau šunį kudlotą,alsavo,kol šeimininkė šnekėjo su drauge.galvojau kaip jis nori palakti šalto vandens.taip begalvojant ir pats palakiau.nu tada pliauškė.pusiau ramus vakaras namie.nu ir ką.sėdžiu vėl kamūrkėj.užuolaidos užtrauktos(tipo taip reikia).pabrazdinu per stygas ale scott kelly,tada klavišą paspaudžioju savam stiliuj-porą natų per minutę.nu ir paskaitau,tada guliu,tada arbatos.įdomu,ane?man tai ne.bet niekur ir nenoriu.karšta kažkaip.nu,visada sugalvoju pretekstą,kodėl nenoriu niekur eiti.tai va.žinau,kad kambary daug šiukšlių,bet nežinau,kurias čia išmest,o kurias gal dar palaikyt,tai stovi visos.bet man patinka.trūksta oro,kažkiek tas gliučina.o,kai jau groja kasnors pas mane,tai visaip-lack,children of fall,hjarnidaudi,board of canada,autechre,snoras,nu dar paklausau the roots senus gabalus,distortion to static,nu žinot ten,čiuju.vat gerai,kai nereik galvoti,kas yra nyku,nes nyku šiaip yra.beskaitant kažką,supranti,kad nyku,nes kažkas jau prieš šimtus metų prasiparino apie tuos pačius dalykus.nors čia,sakysi,filosofiškai,tai nebūtinai nyku,nes nu,gi,kažkam ne nyku,o kitaip kaipnors.nu bet man nyku.nu,tas duoda kažkokį supratimą,nes pas mane supratimas biškį kitoks,kad jei yra nyku,tai yra ir kitas kraštas-nenyku.nu o kur tas kraštas,tai žino tik tie,kuriems nenyku.nu ten tie,kur visus vadina ,,žmogeliukais'' ir sako,kad visur yra viskas zjbs ir,kad tikėjimas juos veda tuo,kaip čia,teisingu keliu.nu tegu eina.gyvenk teisingai ir gyvenimas bus zjbs.telieka pridurti-pimpilas.arba sinonimus galit sugalvot savo,jei šitas per minkštai skamba.kai jau visai būna nykuma,tai prašau dėdės,kad palinksmintų,savo šypsena gražia:
dėdė

nu tai sėkmės.
superemopogosladzhardkordezmetaljulius.

Comments (2)

dj zebras:

gaila, kad iki sattos taip ir neatvarei - buvo gera. ne tiek dėl to, kad satta, kiek dėl to, kad sukomės gerų žmonių tarpe, dėl to, kad buvo daug darbo, fizinio krūvio, gryno oro, saulės, upeliukas, kuriame maudėmės kokius 6-7 kartus per dieną, popigio vynelio, maudynė šiltoj kaip arbata jūroj per saulėlydį, silards, mekas duo ir visa kita. paskutinę dieną aiškiai supratau, kad visiškai nepasiilgau miesto. nichuja nepasiilgau tos miestietiškos beprasmybės ir tuščio valkiojimosi. kompo, įkaitusio betono ir piktų praeivių.

tas nieko neveikimas, kurį žmonės paprastai painioja su poilsiu, man atrodo, yra viena pagrindinių depresijos, cinizmo ir ruki vverch atsiradimo priežasčių. todėl pizdon stovėjimą vietoj.

dar netikėtai atradau dūšelei mielos senos muzikos, kurios niekad neklausiau, nes maniau, kad šūdas. taip jau būna su tais išankstiniais nusistatymais ir gerai/blogai marazmu. lmp, sa-sa, turbinos, frekenbok. dar girl talk, the mob, poison girls ir, žinoma, wu-tang mothafuckas :)

gal arbatos kada?

ve:

http://video.google.com/videoplay?docid=-6211029085513419416#

"Čia aš galvoju, Darka, aš!.. O tu tik myži! Oi, babkių nėra, oi, kabake pasišikom... Tai pasidarom tų babkių!"

,)

Post a comment

About

This page contains a single entry from the blog posted on August 16, 2010 2:37 AM.

The previous post in this blog was ,,čia gi jaunąją kartą formuojančios temos'' arba kaip aš einu už tuos gaidžius.

The next post in this blog is vasara baigiasi,sako.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.35