March 21, 2004

Zuikis

Siulau pažiūrėti į Zuikio vardu Sigitas iš turgaus šio savaitgalio nuotykius. Tik nekreipkit demėsio į svetainės kodą ir pan. Čia tik šiaip puslapis atminti vieną gimtadienį.
Mygtukus maigė: vooz2 kažkurtai 03:26 PM laiku | Papezėta 2 kartų

March 16, 2004

Įspūdžiai su Java

Aptikau tokį įdomų botą - PieSpy Bot kuris paišo kanalo šnekėtojų socialines grupes. Pagalvojau, kad visai neblogai būtų pasileisti savo tinklo irc serveryje. Paleidau -- visiskai gerai. Bet.... kažko nepaišo grafiko, tipo šiuo metu per maža jam informacijos. Praėjo valanda -- nieko. Nu ką paliedžiu ./run.sh ir žiurim. O yra problema. Klausiu admino kuris Java moka, bet jis kažką sako, kad X'ų reikia. Parašiau boto savininikui, atrašė (po 5 min.!!!):
The NoClassDefFoundError suggests that your Java installation isn't quite right. I don't really know how to fix that, sorry.. Paul.
Nū Fuck galvoju pats programino bot'ą ir nežino kaip išspresti problemos. Tai dabar kitų klausinėju.
UPDATED: Paleidau viskas veikia
Mygtukus maigė: vooz2 kažkurtai 07:05 PM laiku | Papezėta 3 kartų

March 15, 2004

BloGTK

¦iandien radau neblogą programa su kuria galiu pildyti savo dienora¨tį -- BloGTK ji vadinasi. Turi tik minusą -- nerandu kaip ją priversti ra¨yti lietuvi¨kai :/
Mygtukus maigė: vooz2 kažkurtai 07:27 PM laiku | Papezėta 3 kartų | TrackBack

March 13, 2004

Informatikos įskaita

Išlaikiau! Bet kas keisčiausia, nieko neskaičiau, jokių ten bandomųjų testų nesprendžiau ir IŠLAIKIAU! O kiti mokės, sprendė, ėjo į pamokas ir neišlaikė. Buvo dvi grupės po 14 žmonių. Iš viso 25 žmonės nes trys neatėjo. Mano grupėje aš vienintelis išlaikiau, kitoje keturi žmonės. Keista, kad tiek mažai išlaikė nes testas buvo tikrai nesunkus.
Mygtukus maigė: vooz2 kažkurtai 03:50 PM laiku | Papezėta 7 kartų