February 29, 2004

php konferencija

Jaučiu aš čia paskutinis kažką parašysiu apie konferenciją bet jei ką tai tik prieš kokią valandą į namus gryžau.
14:25 - Pajudam link VU MIF pusės, kadangi tai tik apie 10min. nuo mano namų labai neskubam. Prie durų atliekam šiokį tokį veiksmą su L&M produkcija. Viduje jau nemažai žmonių, dauguma kažkur matyta. Atisesu nuošaliau ir laukiam.... Viskas prasideda nuo molotv nepasiruošto pasakojimo apie SQL. Bet gavosi viskas gan neblogai manau to pasekoje jo pranešimą galima įvertinti 7 :) Sekantis kalbėjo MrTenente apie WAMP instaliavimą į Windows OS. Viskas buvo ok, jei nekeli ten kaprizai kurie buvo greit išspresti. Šeip pats pasakojimas buvo įdomus ir naudingas, tik mano manymu biški ištemptas. Iš viso pirmi du pranešimai daug laiko užemė, todėl patys įdomiausi pranešimai buvo neišgirsti. Trečia pranešimą skaitė enc apie OOP. Viskas trumpai ir aiškiai. moxliukas visiems parino apie PHP5 irgi buvo gan idomu, nes beveik nebuvo paminėtas Perl, nors susimaišės pasakė Perl vietoj PHP, o pranešimo pradžioje per projektorių visiems reklamavo savo svetainė ir tai, kad Perl yra gerai :) Juozas, kuris kaikada atsiliepia kai pašauki jį pukomuko pasakojo apie stiklainius ant lentynų ir kuom tai geriau už PHP ir HTML maišyma, visa tai jis iliustravo vaizdingais pavyzdžiais.
Paskui visi persikelė į Kiniečių smuklė. Ten mes buvome didelis siurprizas savininkei, ir ji puolė vaikyti svečius, kad galetų mūsų gauja susėsti, kuri buvo tikrai nemažai. Apie vakarinę dalį nepasakosiu, nes ten visi susėdo daug maž grupėmis. Aš prisėdau prie gobbito, nezinomo, lunatiko. Atsigėrem alaus, pakalbėjom ir aš anksti išėjau į namus, nes dar nevisai vietinis tai galvojau bus blogai kai alaus kune bus daugiau nei kraujo. Taip praėjo pirmoji php konferencija, pirmas blynas prisvilo, bet nesudėgė. Laukian antros konferencijos...
Nuotraukos
Nuotraukos II
pukomuko slidės 10 balų jam už tai!
Mygtukus maigė: vooz2 kažkurtai 11:49 PM laiku | Papezėta 0 kartų

February 26, 2004

Savaitgalis: Vilnius-Kaunas

Taigi jau prasidėjo man savaitgalis kuris bus manau tikrai įdomus. Ryt nuo ryto išvažiuoju į Vilnių, nors nežinau dar kaip -- autobusų ar su kokiu pažystamu. Vilniuje viską veiksiu ir viską matysiu, o svarbiausia dalyvausiu PHP Konferencijoja 2004. Šeip manau bus tikrai naudingas ir smagus renginys kur dalyvaus nemažai žmonių kurių nepažystų tik jų blogus skaitau todėl atsiradus progai reiks susipažynti. Mano manymu biški pravalas, kad nebuvo dalyvių limito padaryta, dabar dalyvaus bbž kiek žmonių, iš kurių bus tokių kurie ateis tik šeip praleisti laiką ir pažiūrėti kaip atrodo tie "rimti" programuotojai, bus ir tokių -- kurię žodį PHP pamirš jau šeštadienį. Tas mane nervina, ir tikuosi tokių nebus, arba bus mažai. Po konferencijos reiks gal į kokį kaboką alaus išgert vieną, kitą bokalą. Šeštadienį prašysiu tėvo, kad nuvežtų (iš Vilniaus) į Kauną. Ten vyks MVK pirmasis narių susitikimas, taip pat seminaras "Komandiniame darbe - daugiau nugalėtojų!". Taip pat duos nario pažymėjimus, bei seminaro pažymėjima, kas yra labai faina. Na o paskui bandysiu rasti stotį ir gryžti namo. Tik nežinau ar autobusu ar traukiniu geriau gryžti. Čia dar pasidomėsim...
PS: Jei ka aš nieko prieš susimeetint. Vilniuje būsiu apie 10-11val. Taigi... Jei ką mano mob.tel.nr. rasit čia. Mielai priimsiu pasiūlymus, vistiek nieko neveiksiu:)
Mygtukus maigė: vooz2 kažkurtai 05:39 PM laiku | Papezėta 5 kartų

February 21, 2004

Screenshot

Taigi visą šią savaitę laikas nuo laiko krapščiausi prie savo mylimo Debian. O šiandien pašvenčiau dieną jo gražinimui, taigi rezultatas.
Visai gražu man. O Jūms kaip? :-)
Mygtukus maigė: vooz2 kažkurtai 11:02 PM laiku | Papezėta 6 kartų

February 20, 2004

Pokalbis su G.Kirkilu

wooz:
13:52
Jei Seimas leistu įstatymus taip pat letai, kaip Jūs atsakinejate į klausimus tai Lietuva dar būtų labai netoli pažengusi. :)
G. Kirkilas:
14:10
Mūsų Seimas įstatymus leidžia net per daug greitai. Palyginimui: praėjusiais metais Seimas priėmė apie 400 įstatymų, neskaitant pataisų. Skandinavijos parlamentarai priima ne daugiau 30-40, ateityje ir Lietuvos Seimas taip dirbs. Mūsų įstatimdavystės tempą šiuo metu diktuoja integracijos poreikiai.
Mygtukus maigė: vooz2 kažkurtai 06:48 PM laiku | Papezėta 3 kartų

February 19, 2004

Creative straipsnio PDF ir SXW formatai

Štai (PDF), o štai (SXW).
Mygtukus maigė: vooz2 kažkurtai 10:50 PM laiku | Papezėta 0 kartų

mini-HOWTO

Kadangi labai vargau kol susitvarkiau pelės ratuką tai nusprendžiau padėti likimo broliams: 7 klavišų pelės konfiguravimas (mini-HOWTO). Sakau gal kam privers, o gal kas net ačiū pasakys ;) Taigi kritikuokit, girkit, peikit.

(PDF) (SXW)
Mygtukus maigė: vooz2 kažkurtai 10:47 PM laiku | Papezėta 0 kartų

Spalvos & Garso manualas

Vat pataisiau biški spalvas. Man kažkaip dabar gražiau atrodo. Beje pradėjau rašyti mažą HOWTO apie tai kaip Debian sistemoje pakurti garsą.
Mygtukus maigė: vooz2 kažkurtai 06:31 PM laiku | Papezėta 1 kartų

Pabaigiau atsinaujint

Taigi baigiau updateint, kaip sako, savo svetainę. Tik kažko dar jai truksta, ar tai su spalvom kas, ar kaip. Gal ką patarti galit? Veizėkit!
Mygtukus maigė: vooz2 kažkurtai 01:45 AM laiku | Papezėta 5 kartų

February 17, 2004

Straipsnis

Parašiau straipsnį kaip paleisti Creative garso kortą debiane. Laukiu kritikos ir pasiulymų.
Mygtukus maigė: vooz2 kažkurtai 01:13 AM laiku | Papezėta 1 kartų | TrackBack

February 14, 2004

Blogger code

Padaręs paprastą testuką sužinojau savo bloggeri'o kodą:
B4 d- t++ k+ s+ u-- f- i o+ x e+ l+ c
Mygtukus maigė: vooz2 kažkurtai 06:13 PM laiku | Papezėta 0 kartų | TrackBack

Aš fantazuoju apie ateitį

Vakar buvo tokia smagi dviliktokų šventė - Šimtadienis. Ta proga pradinių klasių mokytoja išdalino mūsų 2 kl. rašytus rašinius tėma "Aš po dešimt metų".

Aš po dešimt metų būsiu vedę. Būsiu baigęs mokyklą. Turėsiu vieną vaiką. Jam bus pusantrų metų. Dirbsiu žvėrelių parduotuvėje. Turėsiu dviejų kamabrių butą. Salione bus per visą sieną akvariumas. Laisvalaikiu stebėsiu žuvis, žaisiu kompiuteriu. Vasarą važiuosim į Pietų Afriką. Būsiu baigęs technikos aukštąją mokyklą.
Mygtukus maigė: vooz2 kažkurtai 03:25 PM laiku | Papezėta 2 kartų

February 05, 2004

Fonoteka

Kraudamas daiktus (kaip žinia kraustomės su šeima) aptikau labai senai senai klausytų kasetčių. Tarp kurių buvo: SEL "Paskutinį kartą" ir "Kaip ir tu". Net buvau pamiršęs, kad pas mane yra tokių. Jei neklystu šitie albumai išleisti kažkur prieš dešimt metų. Aišku kasetės ne originalios, o rašytos ir perašytos. Tai dabar bus pirmas darbas perklausyt šituos albumus, kurios aš pavadinčiau egzotinais. O gal kas kartais juos turi mp3 formate?
Mygtukus maigė: vooz2 kažkurtai 03:42 PM laiku | Papezėta 2 kartų

February 03, 2004

Pasiilgau...

to jausmo kai kompe kraunas Debian echhh...
Mygtukus maigė: linuxistas kažkurtai 06:19 PM laiku | Papezėta 5 kartų

Vairuotojas

Kažkur už menesio, dviejų jau busiu B kategorijos vairuotojas :-) Šiandien anksti ryte išsilaikiau vairavimą. Aišku iš antro karto, bet čia ne esmė, esmė yra tame, kad teisės negreit bus, "Regitroj" sakė, kad bus už poros men. bet aš tikuosi vasario pabaigoje jau jas turėti. Teisės iš viso kainavo ~750Lt.
Mygtukus maigė: vooz2 kažkurtai 05:41 PM laiku | Papezėta 7 kartų