« Mirtis Birzuose | Main | Transliacija iš įvykio vietos »

Unitazo skaitiniai

Kai buvau dar mazesnis tai turejau zydra svajone parasyt (ar bent sudaryt) nedidele knygele, kurioje butu trumpos istorijos ar siaip idomybes tokio ilgio, kad butu optimalu skaityti tualete. Buciau pavadines "Unitazo skaitiniai" ar kaip nors panasiai. Jau ir dizaina buvau sugalvojes.

Siandien atsiminiau sita sena uzmanyma ir sugalvojau patikrinti ar amazon.com ko nors panasaus nesiulo. Pasirodo mano garantuotas biznio planas jau seniai igyvendintas kuo ivairiausiais pavidalais. Pavyzdziui Uncle John's Absolutely Absorbing Bathroom Reader ar W. C. Privy's Original Bathroom Companion. Visos geros idejos jau seniai buvo sugalvotos ir visi gime anksciau uz mane buvo uz mane gudresni.

Be to is ten pat tokia knygele galima uzsisakyt ir panaudota :)

Na bent jau lietuviskai dar neisleido, gal spesiu.

Comments

uohaha panaudotą :))

ne per vėlu. galvok logiskai: tarkim, kiek kartu zmogus eina šikt per mėnesį? per kiek laiko jis tavo konkurento knygelę perskaitys/sunaudos? per kiek laiko užsimanys ko naujo (pvz. kitos, kodėl ne tavo knygelės?) matyt nėra stabilesnio, nei tualetinio popieriaus biznio (gal tik išskyrus grabdirbystę ir duobkasybą), jei tik ko ypatingai naujo nusivalyt šikną neišras.

man rods kažikoks siuolaikinių rusų rašytojų, kurio pavardes kaip tik dabar negaliu atgamint, tik žinau, kad šiuo metu jis nustūmęs peleviną į šalį mėgaujasi jaunosios kartos dėmesiu, buvo rimtai nusprendęs sekančią knygą spausdint ant tualetinio popieriaus, idant tokį skaitalą pavartojus mentalinej erdvej galėtum dar ir empirishkai patirti.