" /> varganafig 0.02: julho 2004 Archives

« junho 2004 | Main | agosto 2004 »

julho 30, 2004

clone stamp

galvojau skanerio stiklas nutapnotas purvinais pirštyčiais. uždariau untitled-x ir untitled-y. nuvaliau stiklą švarios marlės gabalu. įdėmiai apžiūrėjau po mažu kampu prieš šviesą -- švaru!

skanuoju iš naujo, o ten, kur jau beveik kaip ir po sijonu, šviesotamsos žaisme užgimsta pradedančiosios manekenės šlaunys vėl kažkoks tiap liap. nu taigi, dabar jau teks pasižiūrėti ir šaltinį* -- akurat supartačinta. nu fak.

tačiau vėliau su clone stamp begrabaliojant tas kojytes prie actual size, visgi prasisuko mintis, kad jos pakankamai gražios būtų ir ne fotošopo toolsais pačiupinėti. heh.

______________
* tikras skanuotojas niekada to nedaro prieš skanuodamas, nes tikras skaneris bbd ant šaltinio, o fotošopas tai jau po liubomu.

julho 23, 2004

alus|beer|bier|pivo|ölu

blet kodėl niekas nekviečia šian alaus? nu chui snim aš kviečiu. vietą ir laiką rinkitės patys. tik man po to praneškit kurirkada, ok?

']

julho 22, 2004

the nykūs ir nuobodūs

siena kylantis priešais po paskutinio užmirštino autoįvvykio nosį šonan nuraukusios mano susisiekimo priemonės vetrovikus stambaus kalibro lietus. apytiksliai septynios ryto. tvanku kaip šiltnamyje ir gazas dugnas. ne ne todėl kad greitai. todėl kad tiek ten ir to gazo. anyway kelias geras ir šalimais kalė dvorniaška turėjusi garbės gimt kilmingai koli veislės sūkai iš kokio nors nepraustaburnio gi de mop(a)s(an)o malonės. važiuojam namo. kažkam atostogos kažkas pažiūrės jų šunį. negi sunku? o nesimato nichuja. atsainiai laikau kažkiek virš šimto ir visi traukiasi galvoja tas tai durnas ir teisūs jie. whitesnake? da eina jie... jau atsibodo. t.rex taip pat, o radijola kniaukia šlykščiaitautiškus top twenčius. ir neveža nu neveža visai tie išbezdėti defaultinės konfigūracijos garsiakalbiai. išjungt. dar visa laimė būna cigarečių v dovol. ir neimu tranzuotojų nes mano stipena keleivė ir taip galus atidavinėja. nemėgsta ji keliaut nemėgsta. tai apie ką aš čia? dar vienas sušiktas pasivažinėjimas. dar viena diena po to.

julho 16, 2004

struika

džyz, kažko nepramyžu šian. atrodo noriu noriu, o kai nueinu prie kokio pisuarą primenančio įrenginio tai reikia dantis iššiepus stengtis, kad šlapimas sunktųsi laukan. ne triperiu nesergu, skausmo procesas nekelia. manau gal čia dėl to, kad užplombavo dantį nesenai -- skersvėjis nesusidaro ir spaudimas menkas arba dar gali būti dėl to, kad nepavalgiau pusryčių... bet kuriuo atveju -- blogai.