Main

setembro 9, 2005

tapau

alcoblogeriu

outubro 11, 2004

sgūzčionka pump it up!

jei tau bloga, kamuoja vėmulys, tryda, jauti silpnumą ir kitokį šūdingų pojūčių kompleksą -- pasitikrink ar nevalgei sgusčionkos (kondensuotas pienas, taip pat žinomas sutirštinto pieno produkto su cukrumi vardu).

o aš valgiau. ir ką? jaučiuosi kaip po afigienno festivalio, tik visa bėda: festivalio tai nebuvo. belieka įsijungt viva tv, maybe paleis denzelį -- mano paskutinių trijų dienų favorite mjuzišianą, tai gal nors taip kompensuosiu praradimus.

btw: sgūzčionkės sortas: aukselis, geltonu kaip blog.hardcore.lt kairė kolonkė popierėliu. mirk, bet nepirk!

btw2: valstybinei veterinarijos tarnybai jau zastučialinau.

eina jie šikt -- nuodytojai.

setembro 30, 2004

mano žinutė ateities kartoms

plikas akmuo apneštas šūdais, buitinėm ir pramoninėm atliekom kažkodėl vadinamas kultūriniu sluoksniu. skaniai pasiexplorint jums jame, ateities archeologai. nepamirškite amoniako ampulių ir kitokių greitų triktelėjusios sveikatos atstatymo priemonių.

agosto 27, 2004

main factors

jei gyvenime liktu tik patys svarbiausi dalykai, kaip galima būtu juos pastebėti? juk jie visi ar bent jau didesnė dalis jų taptų smulkmenomis.

julho 22, 2004

the nykūs ir nuobodūs

siena kylantis priešais po paskutinio užmirštino autoįvvykio nosį šonan nuraukusios mano susisiekimo priemonės vetrovikus stambaus kalibro lietus. apytiksliai septynios ryto. tvanku kaip šiltnamyje ir gazas dugnas. ne ne todėl kad greitai. todėl kad tiek ten ir to gazo. anyway kelias geras ir šalimais kalė dvorniaška turėjusi garbės gimt kilmingai koli veislės sūkai iš kokio nors nepraustaburnio gi de mop(a)s(an)o malonės. važiuojam namo. kažkam atostogos kažkas pažiūrės jų šunį. negi sunku? o nesimato nichuja. atsainiai laikau kažkiek virš šimto ir visi traukiasi galvoja tas tai durnas ir teisūs jie. whitesnake? da eina jie... jau atsibodo. t.rex taip pat, o radijola kniaukia šlykščiaitautiškus top twenčius. ir neveža nu neveža visai tie išbezdėti defaultinės konfigūracijos garsiakalbiai. išjungt. dar visa laimė būna cigarečių v dovol. ir neimu tranzuotojų nes mano stipena keleivė ir taip galus atidavinėja. nemėgsta ji keliaut nemėgsta. tai apie ką aš čia? dar vienas sušiktas pasivažinėjimas. dar viena diena po to.

junho 10, 2004

move along

kaip išjudinti mintį peristaltikos pagalba?

Continue reading "move along" »

junho 8, 2004

nuoroda

http://www.presstube.com/

junho 3, 2004

abandoned places

nors ir nebūtinai bus išlikę liūdijimai, tačiau bet kuri buvimo vieta, kur bebūtum šioje visatoje, jau buvo kažkieno lankyta anksčiau. šūdinai liūdna, ane? jokio atradimo džiaugsmo.

maio 21, 2004

niagiark asiliuku pavirsi

čia turbūt tas šūdingėrimas, kur reklamuoja kaip traukiny lochelis užsispyręs kaip asilas reikalauja virinto vandens?

pavaišino čia mane tokiu: conclužinas: traukinio arbata turbūt (senokai begėriau) 2 000 kartų geriau.

maio 17, 2004

bookmarks

standartiškai bookmarksams galioja ta pati taisyklė, kaip ir neužmirštamumui parašomoms pisulkoms ant, pavyzdžiui, stickerių, kurie klijuojami ant your PC, my desk or smth like a their fridge.

vėliau jie nugaruoja, nes išgaruoja klijai.

valytojos, namų tvarkytojos ir kiti, aplinkos kultūra besirūpinantys personažai mielu noru šluoja juos velniop.

strictly nerekomenduojama bookmarkint saitų, kuriuos dar norėtumėte nors kartą aplankyti!

kitas problemos aspektas: ką daryti su senais bookmarkais? tam neegzistuoja jokios valytojos, ir patys bookmarkai nekrenta žemyn "išdžiūvus jų klijams"...

aš tai darau sekančiai: parsipučiu kokią nors kitokią naršyklę, "patingiu" arba "užmirštu" konvertuoti senos bookmarksus į naujosios formatą...

itin retais atvejais, kai po kokios nors trauminės dienos tikrai nebegaliu prisiminti, pvz. http://lingvo.ru/ onlaine žodyno adreso, einu tokiu keliu --> My Computer\old_C:\Program Files\Opera Software\Opera.exe... yess! ten yra tas bookmarkas, ir adresas pasirodo tyč toks kaip aš ir galvojau, only lingvo.ru servakas nupušęs ar dar kokia peremasturbacija vyksta ir pasiconectinti neina...

huh, pasižiūrejau mozilloj, yra, yra užbookmarkintas http://blog.hardcore.lt/varganautique/ ne prie gero čia, aišku...

maio 12, 2004

freak movie in the last night

kad ir kaip stengėsi visos lnk tarnybos: filmo 'freak talks about sex' kartojimą nukišo į programos pabaigą, kaip visuomet net ir vidurnaktį, kai visos įmanomos target auditorijos miega, teršė eterį beviltiškomis reklamomis ir nykiais anonsais, jų sąmokslas nepavyko.

pirma: aš neužmigau, kas dažnai nutinka reklaminių pauzių metu.

antra: apturėjau nerealų kaifą žiūrėdamas 'freak talksus'.

atrodytu, nieko ypatinga. nei s.zahn, nei j.hamilton nepavadintum kokiais ten žvaigždinais or smth. o kas girdėjo tokį režisierių -- p.todisco??? from disco to disco? gal čia apie jį buvo? hehe...

dabar žinau kokį tv serie statysiu užaugęs: tai bus begalinis 'freak talks about sex' klonavimas. rūpestis tik vienas, kur gauti tokių aktorių kaip hamilton?

btw: visi freakų aktiorai (net actresės!) pasirodė neįtikėtinai gerai. nė vienos 'suvaidintos' vietos, bent jau nuo tos vietos, nuo kurios aš pradėjau žiūrėti. viskas labai tikra ir gryna. tas todisco matyt bus davęs aktoriams kokio stufo užsimesti, kad tie pernelyg nepersistengtų, nes paprastai amerikėzai pervaidina vieną kitą levelį daugiau nei reikėtų.

ok. kas nematė, jokie atpasakojimai negelbės: go to gariūnai market, find there illegal dvd copy of 'freak talks' ir pamatysit patys... skanaus!

maio 6, 2004

paprasti džiaugsmai arba floppy disk superstar

apturėjau malonumą. gavau informacijos 3½" laikmenoje. kelias dienas nešiojau marškinių kišenėje, toje pat pusėje kur ir širdis. nesiryžau testuoti. bet šiandien pareikalavo atgal laikmenos, tai susijaudinusiom rankom įkišau ir paklikinau per My Computer\3½ Floppy (A:).

Continue reading "paprasti džiaugsmai arba floppy disk superstar" »

março 26, 2004

smagybiškai

ant nosiaus savaitgalis? lietus ir šlapdriba?

jei nėra ypatingų timewasting planes, siūlau gastronome nusipirkti ne vien tik alaus ir kefyro, o dar ir kokį nors mūvį ką aš ir padariau kažkurią čia dieną machima bazėje...

Continue reading "smagybiškai" »