Main

janeiro 4, 2006

rieda ratai rateliukai

taip ir matau viziją: aš sukaustytas to fucking paralyžiaus sėdžiu neįgaliųjų kaliaskėje, ir šiaip jau nestoros kojos apmuturiuotos dryžiuotu, gausiai marihuanos žarijomis pradegintu, mano paties bezdalais iškvėpintu pledu. gyvenu snarglių spalva dažytomis sienomis pasižyminčiuose provincijos senelių prieglaudos namuose ir man pajabat. nes aš ramia sąžine galiu atsidėti ištvirkimams, narcoticams ir visokio plauko kūrybai, kaip antai: plastelininių bobaušių darymas už pinigus tingiems vietos moksleiviams, kad anie turėtų ką parodyti kaip savo namų darbus, poezijos, esė ir beletristikos rašinėjimas į rajono centro laikraščius (2), slaptas snarglių tepimas po palangėmis ir kt. slaugėms na zlo. toli eščio būdet?

Continue reading "rieda ratai rateliukai" »

agosto 5, 2005

ir tik

dievo meilė yra begalinė.

julho 23, 2004

alus|beer|bier|pivo|ölu

blet kodėl niekas nekviečia šian alaus? nu chui snim aš kviečiu. vietą ir laiką rinkitės patys. tik man po to praneškit kurirkada, ok?

']

maio 6, 2004

šiauruševičiauš klubaš

oi nia nu niapagalvojam tik, kad aš vakar sėdėjau ir žiūrėjau spaudos klubą a-z su lechu valensa ir s€.

žiūrėjau aš NML (haha).

Continue reading "šiauruševičiauš klubaš" »

abril 27, 2004

pavasaris

sėdėjau saulės atokaitoje ir spaudžiau pūlius iš žaizdos ant kairės alkūnės. kairę plaštaką laikiau ant peties. dešinės nykščiu ir smiliumi spaudžiau šunvotę, pradėjusią kilti dar per kalėdas, kai nušalau rankas ir kojas, įlūžęs į tvenkinį.

Continue reading "pavasaris" »

abril 16, 2004

mp'niom?

Compression for the 21st Century...

Continue reading "mp'niom?" »