April 27, 2004

fucked with a knife

pavasaris, kasdien mintys apie savižudybę. zjb, ką?
de
pre
si
ja.
rimtai. pešt plaukus, blet?
nusišluostyti manifestu šikną, užsimerkti ir ate

Posted by vaikas at 08:58 PM | Comments (4)

April 23, 2004

as in hollywood

total madness. džiazai pamyli smegenis. nu ir nx. viskas džezbendas.
total fuckness. likt vienam namie ir myletis su kėde, ar grindim.
andre karpovas , tada godspeedyoublackemperor ir beveik kaip rudenį. iki apsišikimo.
būna ištiesų kelios sekundės visame kame, kas liks vakardienoj, kai turi pasiparint, bet kartais smarkiai. profsąjungos bendriai su manim nenori šnekėti. ir neklausysiu,
ir dar kažkas man bando įpiršt meno prasmę.
taip, kaip holivude: alio, pasaulis? čiulpkbybį

Posted by vaikas at 11:11 PM | Comments (0)

April 18, 2004

pasaka apia abazūrą

abazūras anihiliavo dervišą. šis atsakė tuo pačiu. tuo metu dervišas gavo depešą, kurios neperskaitė. narteksas iškrito iš depešo rankos į najadžių burnas. pabyrėjo mažais lašiukais. naktouzas metė į šį reginį navagą, nes niekaip neišaiškino šios natūrfilosofijos*.

*vardų ir išgalvotų žodžių nėra.

tarptautinių žodžių žodynas kala į šikną

Posted by vaikas at 06:41 PM | Comments (0)

April 15, 2004

The Iraq Occupation

Consider, in contrast, the invasion of Iraq. It eliminated two monstrous regimes, one of which we are allowed to talk about, the other not. The first was the rule of the tyrant. The second was the US-UK imposed sanctions regime, which killed 100s of thousands of people, devastated the society, strengthened the tyrant, and compelled the population to rely on him survival [...] The US had enormous resources to reconstruct the ruins. Resistance had virtually no outside support, and in fact developed within largely in response to violence and brutality of the invaders. It took real talent to fail.
tyčiojas chomskis :)

Posted by vaikas at 10:51 AM | Comments (0)

April 08, 2004

indėnų rašliava

OOO
indėnai yra viltis, nes jie turbūt geriau už visus žino neoliberalizmo ir šiaip amerikonizmo gėrį. vivazapata

Posted by vaikas at 09:47 PM | Comments (0)

April 04, 2004

mao

ar nieks nevaikšto tarp dviejų prospekto pusių tik todėl, kad negalima? ir kaip jis vadinas[?]. net jei jis ir turi pavadinimą, tas pavadinimas, kogero, per daug nevykęs, kad išgarsėtų. o aš pavadinsiu jį mao. garsaus rusų pirato garbei.
o eiti mao smagu. niekam nėmotais. su fotoaparatu rankose. einu ir dairausi į visas puses, nes iškau Vaizdo. taip kelis kilometrus galima eiti chuinia kiek laiko. kadangi laikas bet kokiu atveju atsibodęs ir nuobodus, *IŠSPARDYTI VISUS STULPUS*! davai. visus iki vieno. porą kartų perbėgant į kitą gatvės pusę ir spirti į ten stovintį stulpą. kai kurie jų groja. kai kurie pozuoja. vėl į mao ir milžinišku greičiu su maksimaliais stabdžiais namo. ant mao mėtosi daug tuščių bonkų, visos alkoholio spalvos. ir nei vienos su etikete. tai bent, pagalvojau aš. pakėliau vieną ir sviedžiau į priešais save stovintį didžiausią savo priešą - tuštumą. iškirtau tuštumą ir šuoliuoju spardydamas paskutinius stulpus savo kelyje. pastoviu, kol atidunda mašina, pasiruoštdėmesiomarš ir tiesiai prieš jos snukį. cha. kieme minia kačių ir į mane įtartinai žiūri. ištiesiau dešinę - labas. nešneka.
labas mama. "žinai su kuo šitas pyragas? su meduuuum"
tūlike girdžiu, kaip antram aukšte kaimynas drioksteli. "kakojat?" rikteliu, bet turbūt per tyliai, kad išgirstų. antram bandymui nėra laiko.

Posted by vaikas at 09:36 PM | Comments (1)