February 16, 2004

nauji atradimai/siekiai ir pabaiga

micius sakė, kad viskas baigiasi, reikia naujų siekių, atradimų. bet vakar supratau, kad nesibaigė. pažė galima padaryti . dar galima daug ką padaryti. nors aišku, visada gali prisijungti prie pasaulinio nuobodulio judėjimo ir mirti iš nuobodulio. mes, su mano žaliuojančia tirpstanšio medžio šakele žinom, kad daugiau žmonių miršta iš nuobodulio, o ne iš bado. ne, dar nesibaigė. dar turbūt negreit baigsis. mes, su mano žaliuojančia tirpstančio medžio šakele žinom ir apie tai. mes žinom, kad pasaulis kasdien prievartauja tik vaizdinių, haliunkių ir netikrovės pasaulį. tikrasis pasaulis ir tikrosios dienos lieka paliestos tik nedaugelio.

Posted by vaikas at February 16, 2004 08:05 PM
Comments

padaryti? nx kažką "padaryti"? vardan darymo ir abstraktaus "kad būtų geriau"? kam geriau? o reikia geriau? čia visa šita civilizacija jau 2K metų varo, kad būtų geriau. go ahead, pal, join the ranks of the liberators of the humankind :)

prieš tuos 12 metų oi polloi labai gražiai pasakė -- lengviausias būdas revoliucijai pasiekti, tai pakeisti greitį ant pafo.

išjungt viską. nx :)

Posted by: ve at February 17, 2004 11:23 AM

>mes, su mano žaliuojančia tirpstanšio medžio >šakele žinom, kad daugiau žmonių miršta iš >nuobodulio, o ne iš bado
ane?

Posted by: opit at February 17, 2004 11:36 AM

ve, nesakiau apie 'kad būtų geriau'. tas visas kad būtų geriau yra būlšit. sakiau apskritai, kad galima dar daug ko PRIGALVOTI [:)]. kad ir patranką ane?

Posted by: domicėlė buvo negraži at February 17, 2004 01:41 PM

"tikrasis pasaulis ir tikrosios dienos lieka paliestos tik nedaugelio".tu niokoji tikrasias dienas ir tikraji pasauli.tik kazi ar tu tai matai(ko gero ne.)tikiuosi tu nesi tas "nedaugelis".

Posted by: koks skirtuams? at February 17, 2004 09:04 PM

žinai? pastebėjai? nufotkinai?

Posted by: domicėlė buvo negraži at February 17, 2004 10:19 PM
Post a comment









Remember personal info?