" /> Martynas.: April 2004 Archives

« March 2004 | Main | May 2004 »

April 25, 2004

Sekmadienio vakarą.

Diena prasidėjo sušiktai. Tęsėsi tas pats brudas. Paskui dar parkės su transportu. Būgnų ardymas, tampymas. Saundčekas. Trenktas garsistas(?), kuriam visada viskas per garsiai. Per gabalus nusukinėja garsą ir pan. Absurdas.
Pagroja grupė Sharge d'affaires. Smagu. Instrumentinis psychedelic/emo gabalas. Jėga. Paskui jau su vokaliste. Bet geras rokas. Malonus ausiai.
Mes pagrojam.
Balsų gaunam dvigubai mažiau. Px.
Jie pagroja.
Mes pagrojam.
Balsų dvigubai mažiau. Bet keturiais daugiau nei praeitą kartą.
Draugiški pasikalbėjimai ir nutarimas padaryt mini jam session'ą. Grojam. Įdomu. Trenkiant per solniką paskutinį kartą lazdelė lūžta per pusę. Ką jau padarysi.

Kitą sekmadienį tai, kas man tikrai patinka -- Bekešo Vilkai.

Unemploid.

Pankrokas. Kokybė labai nekokia, bet tekstai įdomus. Revoliucijos, workingclass'ai, anarchija ir visa kita.

April 22, 2004

Žaliai.

Nusipirkau playeriui pakraunamus elementus, pagalvojęs, kad vis tik nėra labai gerai, kai žmonės suvartoja daug vienkartinių elementų, nes visgi jiems nėra skirta jokių specialių konteinerių, jie išmetami kartu su kitom šiukšlėm. Pūdami jie lieja į žemę savo visokias rūgštis ir kitą brudą. O ir sutaupyt nemenkai galima. Iš pradžių, žinoma, reikia investuoti minimum 25 Lt.
Pirkau dar Dostojevskio 'Nusikaltimas ir bausmė'. Kiek spėjau perskaityt, tai labai super.
Vakarui - King Crimson - 21st Century Schizoid Man.
Nuo pavasarinių žydėjimų raudonos akys ir kraujas iš nosies nuo čiaudėjimų ir slogų.
Visai gerai.

April 16, 2004

Šniurkšt.

Šniurkšt šniurkšt. Ir taip visą dieną, visą naktį. Krūvos nosinių, termometrai ir ilgas gulėjimas lovoj. Pikta. Nesuprantu, kur galėjau pasigaut tokį brudą. Juk nepasidaviau šilto oro provokacijoms išeit į lauką be striukės, bet va vis tiek.

April 12, 2004

Retai taip.

Retai taip būna. Bet, aišku, tai yra gerai. Tėvai išvarė į kaimą. Trys dienos mylimos vienatvės. Skaitymas. Valgyt daraisi pats. Naktiniai muzikos klausymai. Saulės pasitikimai. Į pabaigą atostogų - puikus pailsėjimas.
Rytoj - nemažas kuriozas:

Live @ JazzClub
2004-04-13 antradienis
2000 | 5 Lt
TERMINAL BLUE [sco] indie sounds
NYROK CITY [est] experimental hc/punk
SLIVER [vno] funk

Kalbu apie tikrai nemažus skirtumus tarp stilių. Šiek tiek nedrąsu, nors, iš kitos pusės, labai px.

April 2, 2004

Intuityviai.

Forumas prieš nemažai laiko papasakojo apie intuityvinės muzikos vakarą. Nutariau nuvykti. Įsimečiau dūdelę, vilkelį, saksą į rankas ir pirmyn. Muzikos ir meno biblioteka. Į trečią aukštą. Jaukus kambarėlis, super muzika, žmonės. Žmonių susirinko žymiai daugiau nei tikėtasi, todėl patraukėm į skaityklą. Labai įdomi paskaita su muzikos pavyzdžiais. Third Ear Band, Karlheinz Stockhausen, Greatful Dead. Pertraukėlė. Ir finalui: spontaniškas komponavimas. Grojo kas kuo galėjo: šakutėm, metalofonais, džiambėm ir t.t. Labai gerai viskas. Įdomu. Gera idėja. Ačiū organizatoriui (vardą pamiršau).

Daugiau visko.

Daugiau bombų. Daugiau naikintuvų. Šautuvų. Tankų. Patrankų. Daugiau kareivių. Negi įmanoma, kad žmonės gyventų neapsupti kareivių iš visų pusių. Visko daugiau. Labai gi reikia. Kam remti švietimą, jei galim remt kažkokią supistą kariuomenę, kuri iššaudo į orą milijonus + tiek pat prašika gynėjai.
Jo jo. Kabinkim NATO vėliavas mokyklose. Viskas zjbs. Kaipgi mokykla be NATO vėliavos. Tiesiog super.
Aha, duokim liaudžiai nemokų renginių ir pasakykim, kad tai NATO davė. Gal tuoj NATO pradės gydyt vėžininkus. Juk šaunu būtų. NATO - gerai. NATO - dieviška.