" /> Martynas.: March 2004 Archives

« February 2004 | Main | April 2004 »

March 31, 2004

Žuvis.

zuvis.jpg

Pamėgau kompiuterinį paišialiojimą pastaruoju metu. Ypač burbulizmą.

March 30, 2004

Mhm mhm.

Sėdėjimas iki 0300 prie istorijos. Neblaivia galva į mokyklą. Pralekia laikas. Nespėji pastebėt, kad jau namo. Galva nusvyra. Katę į gydyklą. Kaip čia yra. Gelbsti gyvybę gyvūnėliui, nori, kad gyventų, o, kai pasižiūri, tai atrodo, kad ne gydai, o marini. Gailus kniaukimas. Toks gailus, kad išsidurt ausis norisi, kad tik negirdėtum.
Nesusigaudymas. Tylus keiksnojimasis.

March 29, 2004

King Crimson ir apsirgus katė.

Šiandien gavau didžiąją dalį šios super duper grupės diskografijos. Džiugu.
Gaila, kad katė apsirgo, gaila gyvulėlio, nevalingai griuvinėja ir gailiai kniaukia...:(
P.S. gal kas žino kokį grupės Lempa kontaktą?

March 24, 2004

Liūdnumas.

liudnumas.jpg

Didelis.

March 21, 2004

Vincentas.

Vakar, gūglėj ieškodamas ko nors įdomaus apie siurrealizmą, impresionizmą ir panašius dalykus, užklydau čia. Pažiūrėjau drobes, paskaičiau, tuoj pat pradėjau ieškot kažko daugiau. Likau sužavėtas. Van Gogas valdo. Prisiminiau, kaip dar visai mažas būdamas, kopijuodavau iš knygos paveikslėlį - Van Gogo autoportretą, kuriame jis save vaizduoja jau su nupjauta ausimi. Bet ar galėjau tada kažką suprasti apie šio žmogaus tragišką būtį...Būtį žmogaus, kuris būdamas toks talentingas, tepardavė per visą gyvenimą vos vieną savo paveikslą. Ir tą patį broliui.

Vincento kambarys.


March 19, 2004

Pasidžiaugt.

Vakar per biologijos pamoką mokytoja kalbėjo apie tuos žmones, kurie neturi kažkokios medžiagos organizme, kuri suteikia akims spalvą - taip vadinamus prieblandos žmones. Tie žmonės negali būti saulėje -- gali išdegti akis. Odoje taip pat nėra tos medžiagos ir saulės spinduliai gali labai skausmingai nudeginti. Absurdas. Vat ir priverčia tada susimąstyt, ko kartais taip labai skundiesi gyvenimu, jei gali netgi džiaugtis saule.

March 17, 2004

Blogumas.

Toks blogumas šiandien. Retai taip būna. Skausmai visokie užklupo dar vakar naktį, apie 1.00, bet silpni buvo. Dieną - blogiau. Vakaras - tragedija. Nei pajudėt normaliai, nei ką. Su tom nugarom ir kitom kūno dalim.
Pikta. Keiktis noris.

March 16, 2004

Garsai.

Šiandien tai įdomu buvo. Bandžiau kažką įdomaus pakurt. Išsitraukiau klarnetą, blokfleitas, magą, kuris galėtų įrašyt. Šiaip visai įdomu buvo iš chaotiškų-neritmiškų-nelogiškų-nederančių pragrojimų kažką lipdyt. Dar įrašiau tokį vaikišką žaislą - vilkelį, kurio ūžimas labai pritiko fonui. Garsas, išgaunamas, kai ištraukiamas iš įjungto mago laidas, irgi dieviškas. O klarnetas, uždėjus šiokį tokį filtrą ir reverbą, kartais nuskamba kaip smuikas. Garsų magija.
Įdomybės.

March 8, 2004

Aha.

Aha. Šilčiau darosi, kartais jau visai pakaitina galvą saulė. Net malonu. Aišku, nebus taip malonu, kai prasidės plaukimas. Bet vis tiek. Pučia silpni permainų vėjai, bet gal dar sustiprės.
Aha. Pankroko puslapis kalba apie koncertą su Frekenbok ir Co-Operated. Jėga. Seniai jau teko su dūda ant scenos stovėt ir džiaugtis ska garsais.
Kažkoks pasyvumas ir amžinas laiko trūkumas.

March 4, 2004

Nauji skambesiai.

Šiandien išgirdau naujų garsų. Kaip visada gerai. Aišku, įrašas ne iš kokybiškųjų, bet vis tiek gerai.