« Žuvis. | Main | Intuityviai. »

Daugiau visko.

Daugiau bombų. Daugiau naikintuvų. Šautuvų. Tankų. Patrankų. Daugiau kareivių. Negi įmanoma, kad žmonės gyventų neapsupti kareivių iš visų pusių. Visko daugiau. Labai gi reikia. Kam remti švietimą, jei galim remt kažkokią supistą kariuomenę, kuri iššaudo į orą milijonus + tiek pat prašika gynėjai.
Jo jo. Kabinkim NATO vėliavas mokyklose. Viskas zjbs. Kaipgi mokykla be NATO vėliavos. Tiesiog super.
Aha, duokim liaudžiai nemokų renginių ir pasakykim, kad tai NATO davė. Gal tuoj NATO pradės gydyt vėžininkus. Juk šaunu būtų. NATO - gerai. NATO - dieviška.

Comments

Kam ta ironija? Vezininkai, nemokami renginiai... Nereikia toli ieskot pavyzdziu, kai ta pati NATO gelbejo serbus nuo albanu, kai somalyje ivede tvarka, kai suteikie nemazai humanitarines pagalbos afrikoje (uztikrino, kad UN skirta pagalba nebutu isvogta). Galu gale, jei ne ta pati NATO, tai jau seniai pasaulis butu valdomas kokio urodo, panasaus i Lukasenka (teatleidzia jis man uz tokius "riebius" ishsireiskimus) ar koks AliBaba su dar keliai ciurkom pasponsoriave teroristus branduolinem bombom. Zmogu nuo beprotystes sulaiko tik kazkas dar beprotiskesnio.
Zmones supranta ir paklusta tik jegai.

Švietimas rulez, bet ateis kox rusas ar arbas ir be tanko ir šaunyko bus tau kajuk. Pikaso balandžiai žinoma gražu, bet mažiukus daug kas praryti taikosi.
O NATO geriau nei Rusija su savo Siberija ir "komitetu" prie vadžios. Pažiūrėk kaip anieji draskosi, ba jaučia, kad skanus kąsnelis iš po nosies pabėgt baigia, ir joks paksas čia jiems nebepadės.
O tvirtinimai apie tai , kad iš kariuomenes atėmus ir švietimui atidavus visiems bus geriau yra gryna demagogija ir populizmas - dažna šiais laikais liga. Visais laikais ir visos tautose buvo norinčiųjų žaisti karą, o juos juk irgi reikia kažkur padėti.
Pacifizmas graži idėja, bet dauguma pacifistų ir kovotojų už kitų gerovę baigia už virvelių tampomi kokio nors "komiteto" (beje, dažniausia iš Rusijos) arba perauga i kokius nors bolševikus, IRA, ETA ar kitokiu galvažudžių gaujas.
Bet čia IMHO, kiekvienam juk leista savo nuomone turet ?

Kaip visada: mąstau utopiškai.

hehe tegyvuoja armija išvaduotoja. kaipgi kaipgi.

tuoj, kai visi pradėsim gyvent "kaip europoj", įtariu, smarkiai sumažės šito entuziazmo, nes europa - tai ne prekybos centras, o achujennas biurokratinis babilonas, dar didesnis ir žostkesnis, nei tarybų sąjunga, o nato - ne gelbėtojai, o užkariautojai.

ir (viliuosi) mūsų anūkai skanduos "usa go home".

IMHO NATO nėra blogai, nėra gerai - tai didėlis kumštis. bet valdo tą kumštį ne piliečiai, o karininkai ir valdžia. Taip jį suvienija vakarų karinį potencialą, galbūt kontrolioja ginklus ir vykdo politiką. Mano žiniomis, Amerikėčiai užpuolė Iraką, dėl to kad jis nebuvo įrodęs, kad sunaikino visus ginklus, kurie buvo jam suteikti karui su CCCP. Talibų organizacija išaugo ant NATO pinigų karui Afganistane. Vietnamo karas, etc.

Kumštis yra individų rankuose ir nekada negalėsime būti tikri jų teisumu ar poelgių adekvatiškumu, nes jie žmonės.

NATO kovos su teroristais - užims keletą rytų valstybių, po to prasidės problemos su afrika ar dar kuo nors. Kadangi mes neturime tiek pinigų kad šelptume, europietišką tų šalių gyvenimo būdą (bent pinigų išauginti infrastruktūra) nekalti žmonės ten bus engiami, NATO kariškių, maištaus ir nieko gero nebus.

Deje, alternatyvos kol kas nėra, bet tai nereiškia kad turime būti patenkinti NATO vykdoma politiką, idejomis ir atėjimu į mūsų valstybę.

Ar czia jus drigniu apsiedet, ar rusu televiziju per daug prisizhiurejot ? Kalbat kaip antiglobalistai, kurie naudodameisi visos globaizacijos privalumasi pasidaro "turistai-protestutojai", nepraleidžiantys progos kokia parduotuvele ishplesht.
Alternatyvu kokiu matot ES ir NATO? Aš - ne. Biurokratija, visa kita - tikrai nesmagumas.
Vieniems sedet ir neutraliems but yra absoliutus sh..., nes sues ir nepaklaus ar tai patinka ar ne. O shitose organizacijose bent jau cypczoti yra galimybe ir balsa rodyti.

Apie ka kalbam? Iseities kaip ir ner. Arba i viena glebi arba i kita. Kariniu poziuriu mes islosem. ekonominiu, - siek tiek. bet ta nauda ateis po kiek laiko.

O kalbant apie visokius kumscius ir leliu teatra, tai pardon, bet lietuviai su savo "mazos tautos "p*r*o*s*t*i*t*u*t*e*s" mentalitetu" tegu sedi globojami EU biurokratu, negu vietiniu seimo bezdaliu, kurie vos nepridejo i kelnes, kai buvo pasiulyta tikrinti kandidatu i seima psichine bukle. Tiesa pasakius, jau nusibodo ziuret kaip tie kewliai Seime tunka. Kai atsiras kontrole is Briuxelio, tai gal siek tiek baimes bus.

ko gero jau begale metu tautos generralizimas krunmkaitis-chan savo sapnu vizijose matydavo kaip NATO mazgoja savo kruvinus batus Nemune-tetusyje.
bet jis to uztersto vandens tikrai negers - tam yra 3 milijonai peliuku kurie visada uz tautinius eksperimentus, nes jie tiki i didi-teva-uztareja.
ir taip buvo per amzius.
amen