« Rock nights revisited | Main | deep white field »

bbr-beviltiškai bataRaišteliška

Aštuoniolikta diena jau, o septyniolikta buvo nusėta spalvom, trukdžiais, strigimais, pildyta ir nie-kaip neužpildyta tuštuma, septyniolika gausim sudėję žmonių kiekį su vietų kiekiu, bei išgliaudę atminties spaustukais žodžius, apėjusius paminklą.
Dabar vis sapnuoju: antibiotikų poveikis neamžinas, vienąsyk pasijunta, kad jų veikimas silpsta, nyksta, išlepusi imuninė sistema lieka pati viena kovos lauke, o tada sutaršoma taip, kad nors piešk komiksus. Arba kitaip: po kilimu sušluoti ir iš esmės grindis pakeitę nešvarumai baigia jį prakramtyti, o tada viskas gražiai užplūs kaip nojiškas potvynis, ir išplukdys viską, ką verta išplukdyti, kas nusipelnė gerosios eutanazijos. Išneš lėkštėse ir puodeliuose, kaip nemokamuose vagonuose, o dabar pradėti - pats laikas, tūtuoja nosis.
Kai visa tai išplaukia, nebelieka vietos pavydui, tik pasidžiaugi vienų kretančia technika, tų pačių ir kitų skubriais advance'ais, o trečių - tokia ir taip teigiamai įkrauta ramybe, kad pasidaro nebaisu, jog eutanazijon plaukiantys objektai nepražus pakeliui.
Minčių reiškimo spiralė visai užsidaro kaip dar vienas technologinis šiandieninis stebuklas, pavadinkim S3. Tuoj atsitrenksiu į savo per ilgą uodegą ir galva apsiveis žvaigždžių nimbu.
Kai gerai nusiteikęs, kaip dabar, man tai (visi sakiniai viršuj) juokinga, taip, tikrai. Pasijuokit kartu su manimi. Vertinu.

Comments

visos dienos nusėtos mėlynėm. tik vienos praeina, o kitos ne. :)