« angliacitatė | Main | at the moment »

Apibendrinant

Vakarais dabar šalta, aš sėdžiu namie, geriu kokią arbatą, ir svajoju apie romantiškai stūgaujančius vilkšunius už langų. Jei tokių būtų, gerdamas arbatą nežiovaučiau.

Naktim miegasi dar smarkiau ir ir įnirtingiau, pasekmės kitoj pastraipoj.

Ryte nespėju bent į du viešojo transporto griozdus. Tradicinis žmonių katilas užsidaro ir nuvažiuoja be manęs. Nejučia prisimenu draugo vaikystės norą užaugus turėt draugą - auto-/troleibuso vairuotoją.

Dienos slenka su manim visai nesitarusios, atneša, ko visai neprašau, ir išvis aiškina, daugmaž, pretenduoji į suaugusius, vadinas, išmok gyvent diskomforte. Keikiuos, taikstaus. O kodėl ne? Visvien absoliučiai nebeliko ką veikt.

Jo, savaitgalius irgi ėda mokslai. Skirtumas: nereik šokuot į viešąjį katilą, naktimis tyčia nesimiega įnirtingai, keičiant knygas užplaukia sentimentai. Spėju kokią minutę ilgėtis ne pačios seniausios praeities.

Pakeliui univeran sentimentai nelenda. Sezonas nusimato tada, kai iškris sniegas.

Comments

hm. apie vilkšunius arba vervulfus, tai tik šiandien, kai pamačiau anglišką pavadinimą, dašilo kad tai 'buvę vilkais' (were wolfes). panašu į offtopiką...

kažkaip visiems su teise susijusiems ne labai linksma mokytis:(

ištikrųjų yra žmonių, kurie buvo vilkais, kaip kad labai gražiai yra vilkas, parodytas filme ,kur Nikolsunas vaidino. tik žmonės jei staugia, dažniausiai staugia tyliai.

bliat', graziai cia susakei :)

esminį vilkolakio portretą nupiešė jack ass reportaže 'vilkolakis londone'

yo... man ir taspat... uzhpisa mokytis bet kad ner ka daugiau veikt.. tai eini ir dar ishnetychiu patikt ima...

tai ka, busimi moxlu daktarai.....