« Ilgiausia diena | Main | One step closer »

Gilesnis sluoksnis

Nurijau dar vieną dieną.
Visi veiksmai šiandien buvo skirti kovai su atsiparinimu. Ne, egzai čia mažiausiai kuo dėti, yra kitų veiksnių, kurie man kaip kox vėžys ėda gyvenimą pusantrų metų. Ir šlykštu, ir pikta ant savęs daros pagalvojus, jog egzų parkės prieš šitas vidines pasąmonines parkes nublanksta. Skųstis lengva, skųstis gera, skųstis tuščia. Jau kažkada norėjau parašyt, kad kartais visas bendravimas su draugais, kitais gerais žmonėm, etc. yra nexujova veidmainystė, kai apsimeti kaip tau gera, nors tik ką už kampo dingo tavo pragaro projekcija ir tu vos spėjai nutaisyt apgailėtiną šypseną.

Blogis sietinas su mokykla, nes 90% atvejų, kad įasmenintą blogį pamatau joje. Į mokyklą teoriškai galiu nebeit, su manim atsisveikino prieš savaitę; praktiškai jei neisiu, tai vėliau prasčiau išlaikęs egzus gaučiau velnių, kodėl praleidinėjau konsultacijas. Prasčiau išlaikius, bet lankius konsultacijas, jokių velnių negaučiau. Durnas ratas. Vicious Circle. Gerai, kad kartais padeda užsimiršt tokie nekasdieniai įvykiai, kaip šiandieninis atėjimas pas žmogų į darbą ir pamačius žmogų tysant prie durų, ir nematant čia nieko blogo, be jokių parkių (ir dar man iš striukės centus išbarstė, o kaip atlygį vyno bonkę kišo). O va aš ir ant kojų stoviu, bet per nervus vos matau kur eit. Nx, kaip užpiso kentėt, reix pasiklaust ktb kokius įspūdžius paliko Parko 15, ir ar daug matė tokių kaip aš ten. Vėl tas prakeiktas noras būti unikaliu.
Gerai, reik eit miegot, kol tebesitęsia parkių atoslūgis. Jaučiu, kad ir taip čia daug prišnekėjau, balansuodamas ant asmeninių dalykų ribos. Gerai, kad nors iš gerų žmonių pramokau viską įvilkinėt į formules, kaip mūsų premjeras, paklaustas bet kokio klausimo atsako 'viskas vyx pagal šiuo metu galiojančius įstatymus, teisės aktus..', etc. Tą patį galėtų atsakyt, paklaustas apie kokią stojimo į ES peripetiją, ar apie tai, ar pirks šunį.
Atsiprašau už minčių šuolius.
Nuoširdžiai savęs paties
nx,
tfu, st_ .

Comments

pabaigos kompozicija graži.

liudna, kad tokios mintys puola... tikiuosi kad praeis... reiks kada vel gyvai pasisneket... bet man patinka tavo rasymo stilius.. taip dailiai sudelioti zodziai! ir mintys tokios idomios, protingos, artimos...

kas ta ramune? :DD