« Apibrėžimo sritis | Main | pasipergyvenimai »

One week to go

Vietoj to, kad išsispręsčiau mat. kompleksinio kartojimo 27 bilietą, pasirinkau pablog'int.
Nežinau kodėl, bet pastaruoju metu laikausi ant kažkokio aklo optimizmo. Dar 7 dienos ir visi 12 metų puoselėto gyvenimo būdo griaučiai sugrius. Taip reikia. Jie buvo netobuli. Pradžioj jų reikia: be stuburo nepajėgsi stovėt. Bet praėjus tam tikrą ekstremumą jie pradeda spaust, veržt, ribot. Gaila tų, kurie neišvystę saviįtaigos ir nejaučia kad pokyčiai čia pat. Vėl palyginimas: jie dar gyvena varomi senu dyzeliniu kuru, o aš jau mėginu naują, reaktyvinį. Žinau, čia tušti žodžiai, semestrai neišvesti, egzai neišlaikyti ir vapše niekas nežino, gal dar šiandien papulsiu po mašina.

Bet iš esmės laukiu pabaigos. Laukiu su įniršiu: mano entuziazmu nusistebėjo net praeitos kartos abiturientas, sutiktas pakeliui namo. Ne, priežastys ne vien mokslai. Daug žmonių - mokinių ir net mokytojų visai pasiilgsiu. Tik ne atsakomybės, kuri pas mus, sakyčiau, yra paranojiškai dideliais kiekiais sukrauta ant mokinių (apsieisiu be pavyzdžių, kas žino - tas žino). Nuo šito tikiu ištrūksiąs, kaip ir nuo dar vieno dalyko, bet tikrai ne vieta tą minėt.
Gan gaila, kad ateitis tamsi. Nert į vandenį, kur nežinai kas laukia, netraukia. Ir, kaip bebūtų bjauru, nepaklausi nieko, kas ten bus: nei katės, snaudžiančios saulėje, o šešėlyje visad prabundančios tam, kad vėl dislokuotųsi saulėje; nei kelių būtent šiems metams užsipirktų matemat. knygų, kurių spalvingi tik viršeliai; nei 6 nerašančių tušinukų, nei dulkėm nusėto monitoriaus, nei neklotos lovos , įdarytos drabužių krūva, nei bejėgiškai kadaruojančio ausinių laido. Even snarglys, paklūstantis Niutonui, ir tas nežino.
Klaust žmonių?
Nx? Jie visi turi savo gyvenimus.

Comments

o gal turi atliekama matematikos knyga, nes mano nupyzdino kazikas..:)

atsipalaiduok...
jei kažko nežinai, taip įsitempęs (bent man taip pasirodė) neįsiminsi - geriau skirti susikoncentravus ir išsimiegojus vienam dalykui 2 val. nei 4 ar 5. ir visuose tuose egzaminuose yra sava pamoka, kurios gan linksma ieškoti IMHO.

aš tau čystai kaip šiandien tą matieką laikęs žolinio_tipo zmogus galiu pasakyt - nėr baisu. ir nereik overloadų ir išankstinių zaparų.
:)

viskas ateina ir praeina, taip bus ir tau.
tiesa, su kate nelabai pakalbesi, nebent monologu, bet juk tu turi draugu, kuriems rupi tu, o tuo paciu ir tavo gyvenimas, jie ir yra tam, kad padetu, kai tau sunku
Laikykis:)

viskas ateina ir praeina, taip bus ir tau.
tiesa, su kate nelabai pakalbesi, nebent monologu, bet juk tu turi draugu, kuriems rupi tu, o tuo paciu ir tavo gyvenimas, jie ir yra tam, kad padetu, kai tau sunku
Laikykis:)

oi, as cia savo comments mazumele padadauginau..:DD

tikiu kad visi blogi dalykai pasimirs... ir liks tik grazus mokyklos prisiminimai... turesi apie ka senatvej pamastyt... :)

cia 3 kartus, kad itaigiau butu? :)