« defreezing | Main | Kasrytinis palinkėjimas »

continuous

Pagaliau laisvesnė minutė.
Iškart po paskutinio pablog'inimo užgriuvo įvairiausia veikla - tai ir pasiruošimas išleistuvėm (including skambutis 'mylimiausiam matiekos mokytojui, patarusiam nelaikyt egzo, bei filmuko išleistuvėm kūrimas), ir KET, užverstos gulinčios ant stalo, ir taip graužiančios sąžinę, kad net baisu prisiartint ir įkišt į stalčių, ir išperkanti biurokratija minant kelius į LAMABPO atstovybę, ir kostiumo paieškos, ir bastymaisi po svečius miestus, išsiilgtos nakvynės ne namie. Tik kad tai vėlavo visą mėnesį. Px,. ice broken.

Filmuką išleistuvėm kūrė ex-klasiokas, aš viso labo siūliau gerus kadrus, patariau dėl muzikos, o po to protarpiais jį ištempdavau iš namų, kad man duotų rw su produktu. Nežinau, kokias čia pareigybes susiteikt.. Turbūt labiausiai linkstu prie 'parasitic producer'. Žinoma, kai manęs labiausiai reikėdavo, aš būdavau offline (vairavimas, miestas, dvidešimt randomizintų atmaskių). Šiaip ar taip, galutinė versija gavosi visai solidi, ir kai per išleistuves visi stebėjo kūrinį, o mes stebėjom stebėtojų veidus, gavosi kažkas panašaus, kaip tikėjaus iš anksto. Pati gi šventė buvo greit prabėgęs renginys, su visa derama atributika - nekasdieniai rūbai, nekasdienė pjankė, nekasdienė xebra (dirikas, tėvai), ir visi nekasdieniškai vieningi, kooperatyvūs, ypač tamsoj. Tuo tarpu nušvitus saulei, užsilipus ant tauro kalno visi išsibėgiojo, sakyčiau, rekordiškai greit.
Muzikos akademijoj dėl bendrojo priėmimo tryniausi lygiai dvi savaites, ir tik šiandien pagaliau nusiraminau įsitikinęs, kad jie suprato teisingai, ir mane perduos LAMABPO globon, o ne įkiš į fortepijono klasę. Pagrindo nerimauti buvo - žmonės, nešę dokumentus kitur, pasakojo apie visai kitokias procedūras dokumentų forminimo metu.
Dar įsigijau juodą kostiumą, katė lindo susipažint, pauostyt, paglostyt, užpavydėjau, paslėpiau spintoj. Katė iš apmaudo bandė atsiteist, paimdama įkaitu kaklaraištį. Išvadavimo operacija pavyko, bet naujų išpuolių grėsmė išlieka.

Comments

aha... šitas kažkaip ne toks nuotaikingas... ir kai kurių terminų bei trumpinių nesupratau... paskutinė pastraipa labai nebloga. Nuotykiai su katėm man visada įdomūs. ;) tiesa, aš, vėpla, nepasiteiravau apie išleistuvės, tai kaipgi jos prabėgo? lauksim atsakymo ir kitų nuotykių...