« Jei rykliai būtų žmonės | Main | lova + knyga »

mokykliniai rašiniai

vis planavau kur sudėt mokyklinius rašinius ir niekaip neprisiruošdavau, bet ligai apėmus atsirado laiko. Ką pastebėjau:
- kad pasiilgstu institucinio mokymosi, kad ir kaip keistai tai skambėtų
- kad mintys ir idėjos keičiasi gana dideliu greičiu. Kas rašyta prieš porą metų atrodo kažkaip kompromisiška, kartais naivu, per siaura, per akademiška ar per mokykliška. Iš kitos pusės tas pats liečia visokius zinų, blogų rašymus. Bet kažkada, nors ir nejaukiai jaučiantis, visai smagu prie jų sugrįžt.
- kad šitie elektroniniai reikalai greitai pasimeta. Dalies jų jau neberandu, kitų randu tik juodraščius, tai kažkuria prasme čia buvo šioks toks bandymas pasirankiot ir sudėt vienoj vietoj. Nors iš kitos pusės, neypatingai būtų gaila jei jie ir pasimestų su visam.
- kad ir nieko gero tie rašiniai, bet dalinimasis ir prieinamumas yra bent šioks toks žingsnis keičiant akademinių instititucijų izoliaciją ir rašinių rašymo vienam dėstytojui praktikas.
- pretenzingai ir tuštokai skambantys rašinių pavadinimai :)


Postmodern masculinities and femininities , The Rise of Pornography in the United States ,
“The right to be in Ireland is a gift of the state’: Migration regime, labor unions, and neoliberal governmentality , The Evolution and Critique of Gender Mainstreaming , Sexuality and Progress in the United States , On the Unbearable Messiness of (Feminist) Film Analysis , On the Limits of Transgression , Speaking for Others: On Context and Responsibility , On Politics and Burdens of Representation , Ideological constructions of citizenship in the post-WWII United States , Docile Bodies, Surveillance, and Prison Masculinities , Do we truly need a true sex? , Consumer-citizens and capitalist contradictions , Making Sense of Punk Subcultures in the Neoliberal United States , Labor Unions, Culture, and Strive for Hegemony in Early 20th Century US , Racism in Sweden and Russia: Comparative Perspectives


+ jau kėliau kitur, bet čia pirma daryta muzikinė kompiliacija. Visai smagus užsiėmimas jas lipdyt. Ačiū Lenai už pamoką.
mišrainė by nindzė ,

Comments (1)

Įdomūs skaitiniai, geras miksas. Liuks

Post a comment

About

This page contains a single entry from the blog posted on December 16, 2010 8:24 PM.

The previous post in this blog was Jei rykliai būtų žmonės.

The next post in this blog is lova + knyga.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.35