« New Orleans | Main | kinas-kino »

dar vaizdo

buvom vasaros pabaigoj 4-iu dienu kelionej. bet apie ja gal kada nors, o gal ir niekada. viena is vietu buvo farm sanctuary - daznai is industriniu ukiu issaugotu, leisgyviu gyvuliu prieglauda, kur jiems po to leidziamas gyvent kiek imanoma laimingesnis gyvenimas. tuo paciu jei uzsiima visokiom kampanijom pries industrine gyvulininkyste ir daro svietima vaikams ir t.t.
cia kelios foto. pas juos galima apsistot nepabrangiai ir jei rengia turus po didziule ta prieglauda nuostabioj ramioj vietoj. jauciausi kaltas del apleisto veganizmo. bet apie tai laukia ilgas ir issamus apsimastymas/aprasymas. gal nepadarytam visaip#2, bet pajudejusiam zenkliai:)
farm.sanctuary.JPG

farm2.JPG

atostogos.JPG

sutikom seimynele su penkiais is skirtingu pasaulio krastu isivaikintais vaikais. grazu. bet siandien galvoju apie .situos ir gaila ju, kad jie nezino ka praranda per savo buka siaura pasauleli kur viskas yra viena/ip.

minciu tiek prisirinke, kaip niekada anksciau bet nera laiko jom isreikst, o gal ir formos tinkamos. kalbejimas akis i aki, ausis i ausi vis dar tinkamiausias budas. bet bandysiu, oi bandysiu, kitais budais prasilauzt:)

jauciuosi siek tiek nusikaltes. pasizadu (sau) cia rasliavom neuzsiimti kuri laika, nes dienotvarkes ir 'sveikas' protas nedaleidzia.

Comments (1)

xdirtx:

tai laukiam zodziu ateity ;)
nuotraukos labai geros.
ta kur berniukai su karvutet - nereali!

About

This page contains a single entry from the blog posted on September 30, 2005 11:27 PM.

The previous post in this blog was New Orleans.

The next post in this blog is kinas-kino.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.35