« ir vel nieko ypatingo | Main | foto reportazas »

darbas/kinas

darbas.GIF

o po to nusidirbus kartais deze dar rodo neblogu dalyku.
vienas - 'Promises'. Apie Jaruzalej gyvenancius zydu ir palestinieciu vaikus. Keistas jausmas kartais beziurint matyt ant kiek jie suauge pagal savo amziu, kas jiems rupi ir t.t. Filmo darytojai suorganizuoja pabaigoj ju susitikima, jie linksminasi ir turi daug ko vieni kitiems papasakot, bet po to kazkaip keliai issiskiria del to, kad palestinieciai neturi jokiu galimybiu patekt i kita puse. Zydu vaikai auga ir jiems atsiranda naujos viltys ir uzsiemimai, zodziu gyvenimas verda, o palestinieciu pusej del okupacijos ir skurdo niekas nesikeicia. Atrodo duodamas sioks toks vilties ir taikos momentas matant tuos vaikus zaidzian vieni su kitais, bet trumpam. Neuzilgo prasideda antroji palestinieciu intifada ir gyvenimas okupuotose teritorijos pasidaro dar sudetingesnis ir izoliuotas.
Manau labai geras priejimas kalbet apie problemas per vaikus. Labai verta ziurejimo.
promises.jpg

kitas ne dokumenis filmas, bet labai patikes - 'Love Liza'. Pagrindinis aktorius viena akim matytas kazkokiose blogose komedijose nezadejo nieko gero, bet pasirode baisiai gerai. Istorija apie kazkoki kompiuterini dizaineri, kuris po zmonos savizudybes atranda jos priesmirtini laiska bet nesiryzta atplest ir ijunka i benzino uostyma, ir bando ne kaip dorotis su netektim. Kazkoks labai liudnas ir kartu linksmas ir mielas personazas kuriam viskas krenta is ranku, daro beprotiskiausius dalykus, kartu toks biski artimas ir kazkur matytas. nu as cia ir malu. pasiziurekit patys.

dar, ketvirtadieni karaliaus dzordzo inauguracija washingtone. laukit reportazo kam idomu. cia kas planuojama, man ypac prie sirdies milijardieriai uz busa

ir dar galvoju ka reiskia kai susipazistam , ar labiau pazistam jau pazistamus virtualybej, ar cia viskas tikra? ar i akis ziuret nereikia? o kaip zinot kas uz ekrano? ar mes tokie patys, ar sakytumem ta pati jei i akis ziuretumem? ar apie ka kita tada kalbetumem? pabandau paziuret i save is sono - sedziu pries kazkokia deze, kazkokiom emocijom sklaidausi, kazka atseit darau labai svarbaus ir reiksmingo. cia viskas taip kaip turi but? turbut. siaip akimirkos abejone. sau ir tau.

About

This page contains a single entry from the blog posted on January 19, 2005 4:13 AM.

The previous post in this blog was ir vel nieko ypatingo.

The next post in this blog is foto reportazas.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.35