« geros/blogos zinios | Main | cunami »

apie ta pati

ziurejau keleta vakaru bbc daryta filmu serija The Power of Nightmares. daug naujo ir idomaus - atrodo cia galima pasiziuret. bent jau pirma ir antra dali. kaip galima susikurt priesa, baime ir sekmingai siekt savo planu. islamo radikalu ir amerikos neo-konservatyvizmo ideologiju atsiradimas.

vis atrandu lietuvisku trafaretu internete, miela istorija apie fuck the mailman, ikveptus kulturos namu laidos ir darancius gerus darbus klaipedoj ir kitur matyt. kazkokio konservatyvaus amerikiecio(?)politikos apzvalgininko gyvenancio vilniuje puslapis. turistinis lietuvisko graffiti aprasymas

bendradarbes ir bendradarbiai klausineja ar suspejau padaryt chrismas shopping per savo laisva diena. guzcioju peciais ir nesileidziu i jokia anti-vartotijiska propaganda, kinijos upemis tekancius chemikalus, nesakau kad pries akis matau adbusters video su ispurtusia kriuksincia kiaule begulincia ant siaures amerikos. tie zmones taip sunkiai dirba ir nesinori jiems gadint ju svenciu ir ju nuotaiku, saipytis is perkamu brand'iniu ck kelniu uz 200 vertu $2. kaledos- stebuklu metas. kai kam.

kodel niekas nekalba apie humanitarine katastrofa? issamus blog'as.

About

This page contains a single entry from the blog posted on December 22, 2004 10:03 PM.

The previous post in this blog was geros/blogos zinios.

The next post in this blog is cunami.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.35