« neo-liberalizmas | Main | visokios realybes »

---

darbas: buvau dviejose darbo isvykose po dvi savaites. darbo buvo labai mazai, laisvalaikio daug(astuonios perskaitytos knygos!). aplankyta daug turistiniu vietu, nacionaliniu parku, issimaudyta kalnu upese ir ramiajam vandenyne, uzdirbta daug pinigu(daug is ju jau isleista)

seima: buvo atvaziavus aplankyt mama. buvo gerai, bet kartais sunku. poziuriu ir ideju nesusipratimai. tikiuosi i gera. ji cia sako neisbutu. viskas per svetima.

nedarbas: darzu laistymas, nuosavu darzoviu, kirmeliuotu kukuruzu valgymas, komposto vartymas/tvarkymas, video montavimo pamoka, knygu sarasu darymas, pakavimas, filmu perasinejimas, ziurejimas, popieriu kopijavimas.

linksma: vakar velai vakare vaziuodamas stebejau namus ir kiek beveik kiekvienam ziurimas televizorius. buvau apdovanotas vaizdu kur senukas ziuri du televizorius is karto , vienas uzdetas ant kito, skirtingi kanalai.

nelinksma: sena istorija atrodo bet vis dar pikta pagalvojus. uzupio kino centro ideja

ziurejimas: basquiat, bread and roses, kafka, la ciudad, the battle of algiers.
interviu su david riker , la ciudad rezisierium. ypatingai grazus ir liudnas filmas.

dviratis: nezinau kaip isreikst meile ir pagarba dviraciui, kada nors pastaysiu kur nors paminkla. dviratis labiau vertas nei visi didvyriai.
megaujuosi nes neuzilgo teks keist gyvenimo buda ir keltis i suburbia, kur sesiu ar astuoniu juostu greitkeliai ir dviratis tinkamas tik kaip savizudybes irankis.

About

This page contains a single entry from the blog posted on August 25, 2004 10:00 PM.

The previous post in this blog was neo-liberalizmas.

The next post in this blog is visokios realybes.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.35