« Patriot Act | Main | jus nesirupinkit »

vaizdu svarba

"We call this a dirty recruitment," he told CBS's Dan Rather. "You want to find information on them to blackmail them."

Lacking a large network of informers, Military Intelligence could blackmail hundreds, even thousands, of cab drivers, petty criminals, and all sorts of other Iraqis to be America's eyes and ears. daugiau

nezinau kaip lietuvoj bet cia kiekviena diena zinios sukasi apie iraka. abu ghraib kalejimo nuotraukos sukele didziuli skandala, ir nors bandoma tai uzglaistyt kad tai tik pavieniai incidentai, darosi vis akivaizdziau kad tai buvo is virsaus i apacia sistema. bet idomus klausimas ar atejo tokie laikai kai zodziai nesako daug o tik vaizdai? raudonasis kryzius, amnesty nternational ir keletas zurnalistu isleido pranesimus apie kankinimus ir padeti kalejimuose bet niekas i tai nereagavo iki nuotrauku pasirodymo.
vakaru pasauly vienokia svarba, arabu pasauli kitokia , bet vaizdu svarba ypatinga.
ar informacijos amziuj tuoj nereikes nieko skaityt o tik matyt, nes visko darosi per daug?

What is the focus of the new image infrastructure? Attenion. It's all designed for capturing, tracking, quantifying, manipulating, holding, buying, selling and controling attention.

Comments (1)

mic:

nenuostabu, daktare, i jūsų klausimą galiu atsakyti tik taip, vaizdai dabar įgauna ypatingą galią. mes, galima sakyti, esame vaizdinė kultūra. ir tai prasidėjo nuo komiksų populiarėjimo ir tęsiasi per internetą - straipsnį, ilgesnį nei vienas ekranas, vargu ar kas perskaitys. o jei dar straipsnis be paveiksliukų... :)

About

This page contains a single entry from the blog posted on May 25, 2004 11:50 PM.

The previous post in this blog was Patriot Act.

The next post in this blog is jus nesirupinkit.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.35