« | Main | einsteinas »

subkulturos padeda parduot

buvo keletas vakaru su filmais Wild Style , The Freshest Kids - apie hip-hopo, graffiti , b-boys pradzia niujorko bronxo rajone. kas suvienijo rases , atnese kazkokios prasmes, kurybiskumo dvasia. maziau smurto, gauju karu ir t.t. gaila kaip sukomercinimas viska pakeite, galerijos, irasu kompanijos ir t.t. pamate kad galima is to padaryt didelius pinigus.
Dithers - filmas apie siuolaikinius meninkus kurie dare/daro gatves mena, bet daugumas is ju turi legalu versla. visokius skeitbordu parduotuves, dizaino firmas ir t.t. kurie bando laviruot tarp darymo savo reikalus ir kartu dirbant uz pinigus. idomu. daug kompromisu , bet gerai jeigu po ilgos darbo dienos gali iseit nakti i gatves ir daryt savo mena ir leist savo pinigus gautus is sistemos pries sistema.
siandien ziuresiu paskutini filma is serijos Style Wars. irgi hip-hopas niujorkas graffiti.
visas reikalas atrodo labai gerai bet visa filmu rodyma sponsoriauja scion . kazkokia nauju prabangiu masinu gamintoja. pries pirmus filmus buvo 20 minuciu izanga su labai 'cool' ,super hi-tech reklamom, dalinami visokie zurnalai kur reklama persipynus su mada, subkulturom ir t.t. , nemokamos kepures ir visokie kitokie sudniekiai. kad prekinis zenklas istrigtu i pasamone ir gal kai dabartinis studentas rinksis sau nauja masina pagalvos kad gal reikia pirkt scion , nes jomis vazineja 'cool' zmones.
prigriebiau kepure . uzsisiusiu nasivke bus gerai dirbant darzuose.

bet tokie marketingo budai dar nieko tokio. skaiciau New Scientist apie nauja technologija kuria gal prades taikyt parduotuvese. Zodziu yra sukurta kazkokia kvapo patranka, ji bus pritaisyt prie produktu lentynos kartu su video kamera ir kai tavo akis einant pro sali paziures i ta puse bus isaunamas kvapas link tavo nosies. koks nors labai geras kvapas kuris tave suvilios pirkt kokia nors konservuota sriuba, kurios siaip neuzuostum kaip sviezios duonos.

girdejau 'no logo' isversta i rusu kalba. tai gal kaip nors galima is ten gaut, ypac tiems kas skaito rusiskai lengviau nei angliskai. gal reikes pasiust i LT nes ta knyga tai kaip baumanas , days of war ar bet kuri kita siuolaikine biblija.

Comments (6)

11Y4:

http://naominologo.50megs.com/

11Y4:

На окраине Манилы, например, я встретила семнадцатилетнюю девушку, которая собирает CD-дисководы для IBM. Я сказала ей, как это впечатляет, когда кто-то в столь юном возрасте умеет работать с такими высокими технологиями.

— Мы делаем компьютеры, — сказала она, — но не умеем на них работать.

11Y4:

Это не акция протеста. Повторяю. Это не акция протеста. Это какая-то акция художников. Прием.
:)
(Разговор по радиосвязи между полицейскими в Большом Торонто 16 мая 1998 г., в день первой Глобальной уличной гулянки Reclaim the Streets)

11Y4:

В том же духе происходило самое театральное из всех выступлений RTS, когда 10 000 человек захватили шестиполосную лондонскую автомагистраль М41. Два человека, одетые в карнавальные костюмы, сидели на вершине шатровых сооружений, покрытых огромными кринолинами. Стоявшие рядом полицейские не подозревали, что под этими "юбками" скрывались "садовники-партизаны" с отбойными молотками, проделывающие отверстия в асфальте шоссе, чтобы посадить в них молодые деревца. Эртээсовцы, эти неизменные последователи ситуационистов, высказали свою точку зрения: "Под асфальтом... лес" — напоминание о лозунге "Парижа-68" "Под булыжником... пляж".

Loading:

įdomu skaiyti, bet ar ši knyga buvo rašyta kaip agitaciaja, ar ją taip išvertė?

nes "Подобный способ найма позволяет значительно экономить на социальных пособиях и т.п. — Прим. пер." užmuša iškarto, jei skaitei, prieš einančia pastraipą...:(

atsiprašau - suklydau-netaipsupratau ( pirmos pažintys su ne-popierinėmis-knygomis:)

About

This page contains a single entry from the blog posted on April 13, 2004 8:32 PM.

The previous post in this blog was .

The next post in this blog is einsteinas.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.35