« aviziniai*mokslai | Main | The Revolution Will Not Be Televised »

padrikai

ka gi cia paplepejus? galva tustoka. sestadienio rytas. nuvaziavau i darba, bet durys uzdarytos, neijau. tai ka, patys kalti. nenorit nereikia. valentino diena, bet kazkaip nieko man ji nreiskia visiskai. kaip ir daugybe kitu svenciu .
klausau LMP, mane apvoge. karta uzsisvajojes ir tikedamas iliuzija kad cia viskas taip gerai ir jokiu vagiu nera palikau dvirati trumpam ir ka, aisku ji pavoge. turiu dabar baisiai bloga dvirati.
darbe baigiasi geros dienos, gavau nurodyma neklausyt savo knygu. tai daug liudniau. bet gal ne i bloga. daugiau laiko praleidziu snekedamas su bendradarbiais.
paskmabino ka tik virsininkas ir sake uzmokes uz dvi valandas. tai sakyciau visai neblogai.

vakar ziurejom michael moore filma 'the big one'. apie corporate amerika. kai dideles korporacijos gauna kuo daugiau pelno tuo daugiau zmoniu atleidzia is darbo, ir perkelia savo gamyklas i kinija, meksika ar indonezija, kur gali moket vietoj 10$ per valanda 30centu. kur dirba 13-metes mergaites po 12-14 valandu per diena baisiose salygose. jis tas veikejas kur susuko 'bowling for columbine'. apie vaikus i mokykla atsinesancius ginklus i issaudancius savo klasiokus ir mokytojus. ir siaip apie visa labai ginkluota visuomene.

o mes mokomes sokt tango. toks penktadienio vakaro burzuazinis uzsiemimas. nu bet linksma , ka daryt.

buvo straipsnis vietiniam laikrasti apie graffitti. zodziu sitas miestas turi savo anti-graffiti padalini, ir ju tikslas yra nuvalyt bet koki graffiti per 24 valandas. cia tokia taktika naudota niujorke pries traukiniu rasinetojus. nes kai nematai savo darbo tai praeina noras. per metus isleidzia cia 20 kazkiek tusktanciu $ nuvalymui. bet buvo grazi nuotrauka. kazkoks graffiti - life can be found between rain drops.

About

This page contains a single entry from the blog posted on February 14, 2004 9:42 PM.

The previous post in this blog was aviziniai*mokslai.

The next post in this blog is The Revolution Will Not Be Televised.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.35