« apie svietimo sistema | Main | aviziniai*mokslai »

kai gyvenimas per geras

kartais galvoju apie tai kad visas tusas (koks tusas?) tai kazkokio geresnio gyvenimo ieskojimas, kad viskas ne taip sutvarkyta , viskas turetu but kitaip, bet ar mes zinom kaip? gyvenu dabar tokiam mieste kur atrodo viskas idealu. visi sotus, visi sypsosi, rupinasi savo bendruomene, aplinka, kazkoks bendrumo jausmas , bendri tikslai, visi dirba , visi uzdirba ir turetu but laimingi. bet visvien kazkas ne taip. jauciu kad jeigu cia reiketu praleist gyvenima tai kristu ant proto , kad viskas per gerai, kad nuobodu ir norisi kazkokiu pavoju, kazkokio chaso, problemu ir t.t. sutikau cia ka tik atvaziavusia prancuzu porele ir jie si miesta palygino su trumeno show. as gal ir nesutinku su tuo, daug cia visko vyksta ir daug kas priklauso nuo taves, jeigu nori gali rast tukstanti uzsiememimu

tai vat man kyla klausimas ar mes tikrai norim tos idealios visuomenes? ar svarbu tiktai tas pats procesas geresnes visuomenes link? ar visas anarcho punk tusas smaginasi kritika , bet ne kazkokia ateities vizija, ar svarbu tik but 'pries' bet nezinot 'uz ka'.
kazkaip ant liezuvio sukasi grazdanskaja oborona - 'pri liubom gos stroje ja partizan, pri liubom rezime ja anarchist'

ps. kai kalbu apie ta idealu miesta gal jis nera toks idealus, problemu yra visur ir visada, bet turbut geriau sutvarkyto miesto visom prasmem neteko matyt ir gyvent. cia as kalbu apie davis , kalifornijoj, nedidelis ,viduriniosios klases, baltuju miestas, kur viskas sukasi apie universiteta ir jis yra daugumos pajamu saltinis.

About

This page contains a single entry from the blog posted on February 3, 2004 9:48 PM.

The previous post in this blog was apie svietimo sistema.

The next post in this blog is aviziniai*mokslai.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.35