Main | malonumai »

mezgimas

pries pora savaiciu ismokau megzt. niekada netikejau , atrode kad baisiai sudetinga , bet pasirodo kad ne. baisiai smagus uzsiemimas. uosve sake, kad mezgant issiskiria kazkokia medziaga smegenyse , kuri veikia kaip Prozakas(zymus antidepresantas). tai jei apemes zieminis liudesys ir nera ka veikt siulau pabandyt. karta paragavus negali sustot. veza nesvietiskai. as jau pora saliku numezgiau.
siandien megziu(ar taip rasosi zodis megziu?). esu uzsiparines. po triju savaiciu atostogu , linksmybiu , grizau ir suzinojau kad daugiau nebeturiu megstamo darbo. visai nelinksma. sitam mieste turbut geriau ir idomiau surast bus neimanoma. bet pabaiga kazko pradzia, tai nesiparinsiu ilgai. numegziu pora saliku ir gyvenimas vel bus dziaugsmingas ir smagus.

Comments (4)

Loading:

xex. reshpekt taip sakant:) au irgi pora savaitčių moku megst (tik kryžiuku). Mezgu kaljano šlangui prezervatyvą:) taip, galbut veikia raminančiai, nes reikalauja laaaabai didelio susikaupimo.
xmm kažkokia nelabai gera tendencija - visi praranda darbus. serkmes, surandant naują.

a_dam_________:

jo afigienaj moketi megzti.... ash taj moku siuti ir nerti bet megzti dar nemoku... nieko tuoj atsisakys manes universitetas taj imsiu ir ishmoksiu....

v.:

mezgu.

as pavarau ant mezgimo JEEEEEEEEEEE

About

This page contains a single entry from the blog posted on January 8, 2004 1:47 AM.

The next post in this blog is malonumai.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.35