« June 2003 | Main | August 2003 »

July 24, 2003

pabirai

šian pakilau nuo spyrio į koją - "nenusiplauna!"

rasasuusais.jpeg

vakar buvo marukas neogotas
neogotas.jpeg

ir meistro kung-fu buvo geresnis nei mano
mykungfu.jpeg

July 21, 2003

waiting...

waiting.jpg

kabelis vemia

spit_on_xlr.jpg

July 17, 2003

garage DIY benefit

netyčia nuvažiavau ten nes netyčia atsirado vieta pas Kairių...

toks labai mielas širdžiai susibėgimas, primenantis kokį trečią "durnių laivą", kur viskas vyko saulės nušviestoje aktų salėje ant parketo ir tie patys direktoriai/ūkvedžiai/administratoriai nesitikėję išvysti dreduotos/apiplyšusios/skaiuterėtos govėdos "mes manėm čia normalios grupės atvažiuos, o jie va - sėdi ant žolės ir valgo!!!" jei kultūros namai tai še jums, rūpinkitės kultūra bl! Galų gale Deniska pasakojo, kad net merui skambino... ;)

nustebino ir pradžiugino toks neregėtas vaikų kultūringumas - buteliai į dėžę, šiukšles į šiukšledėžę ar į kampą, stiklus surinkt. "kaip vakaruose" (TM) ;)))

koncertą pradėjo "knygų skaitymas" ve su algiu vietomis labai sabot vietomis labai super. tik bosas sypė, todėl man dar teks pamatyti geriausią šios grupės koncertą. bomžė pagavo nulūžusį algio lazdelės galiuką. tiesiai į rankas. sekasi gi žmonėms...

po to bora. kęstelis prieš pasirodymą jau buvo neprastai įbizęs, bet pasirodymas gavosi gražus, su pogo pro langus šviečiant vakaro prieblandai. daliakas pasakojo, kad gavosi tokia pirtelė, jog nuo šlapių trauzų kiaurai prišlapo net persirengti sausi šortai. reikia be trauzų grot ;))

Houba! vo čia tai gražų pankroką pagrojo berniūkai. vo čia tai gražiai susidainavę broliūkai. ir esminius žodžius išmokę - latvija, ačių, cepelinas, alus, utenos. manau ir keiksmažodžių keletą ;)

čekų broliukus keičia tuteišos sesutės. zimbabwe su išnarintu bomžės nykščiu ir beveik tradicišku emo pasiglėbiasčiavimu tarpusavyje tarp dainų. gražiai ir stipriai(?!?!) žiuriu ir galvoju - vat vaikai papuola į vat tokį tūsą, bet gi galėjo ir kitur papult, o čia vat kuria, draugauja, bendrauja. po to pagalvojau, kad kitą kartą į tokį punk tūsą papuola ir pradeda gert/herką varyt, po to pagalvojau, kad nesvarbu kur papuoli, svarbu, kad galvoj košė į vingius sušokusi būtų...
hehe kaip paaiškėjo vėliau, tos komendantės dukros gyvena visai netoli nuo manęs, reikės eit į kiemą kartu žaist ;))

sloppy living pradėjau žiūrėt, bet išėjau pabūt lauke, sori mori, bet nevežė kažkaip. G pirmam gabale nepataikė ir išėjau. ir kada aš juos su dūdom pamatysiu?

echo is your love paurzgė apie "lokal vateva" ir pagrojo tris labai gražias dainas. paklausęs supratau, kad ta jų mergaitė irgi nifiga nepataiko, bent jau gyvai, bet gitaros labai gražios. ir tas frykas su nepagrindine gitara gerai tampėsi ir apskritai, ženkliuką aš jų nusipirkau, nes graži grupė, primena, kad turim visi mylimuosius. kažkodėl.


aaaaa! hero dishonest priminė, kas tas yr pankrokas ir kas tas yr pogo, net ant savo raišos kojos šokinėjau. ir dar pats gerumas, kad tipo viskas jau turėjo baigtis, o grupė dar varo ir prie scenos jauni organizmai stovi ant galvų kaip tik išmano, visiškas beprotnamis. "lokal vateva" dėdės su ūsais tik žiūrėjo ir šypsojosi, suprato, kad nesustabdysi, turi patys pabaigt.


July 16, 2003

šešių tiltų kelionė

realiai nerealiai buvo ant žaliojo tilto:

zalias-ani-lofi.gif

į mus žvelgė raudonas dangus, forum palace grojo dainą, pagal kurią man norėjosi entuziastingai kartoti "gaidis nx eina nx"


žygis man parodė fontaną, kurį mes iš pradžių išgirdom ir vėliau pamatėm

fontanas sbuvo aptvertas geležine tvora, o geležiniai varteliai buvo užrakinti...




kol grožėjomis vietinėmis kultūros vertybėmis




mus užklupo varveklis ir agurkas

nulėkėm į načnyką nupirkti vyriukams vyno, už tai mums vyriukai pasakojo istorijas apie tai, kaip keturiese sulįsti į telefono būdelę ir badytis peiliais ir kas išgyvens ir kaip buvo plote pas arą vėberį ir kaip mentai spardė verveklį į galvą ir kaip aras vėberis traukė varveklį iš mentų nagų ir kaip ... po to mus įšventino į anarchistus, nes kai tau 27, tai tu jau nebe pyspankis, tu - anarchistas. agurkas pasakė anarcho kličkę peržegnojo ir paspardė į užpakalį. žygio anarchoklyčkė yra "bonka". vėliau tą patį ritualą atliko varvalas, nes be varveklio šventinimas į anarchistus nepilnas.








įdomu, o kur tuo metu buvo kometa "petras"?

July 15, 2003

savaitgalis turėjo būti "šeimyninis savaitgalis"...

braskes.jpg

savaitgalis turėjo būti "šeimyninis savaitgalis".

šeimyninis savaitgalis prasidėjo tuo, kad iš ryto atėjo draugelių šeimyna norėjo sudrumsti miegą, bet nieko jiems nesigavo - aš jau dėvėjau apatines kelnaites ir rūpinausi savo augalais balkone.

moterys kažkodėl ėmė gaminti braškių uogienę, o vyra buvo prie reikalo - tai mikserį atnešt, tai nuodų tarakonams nupirkt, tai dviratį sutaisyt. nuvažiuot ve pagydyt.

beje, pirkau insulininius švirkštus veterionarinėj vaistinėj ir subadžiau ve šikną vitaminu C.

karoče, šeimyninis šeštadienis baigėsi tuo, kad vyras kalėsi dviračiu į kitą vyra ir dabar mano koja mėlyna, o kito vyro koja kruvina.

Photo(11).jpg

sekmadienį priiminėjau dovanas, tik dovanų nešikai vėlavo.

dovanomis nukrautas stalas:

beje, šeštadienį prieš pat susigadindamas koją, iš ve pasiėmiau "Reason to believe", sekmadienį jį atsiverčiu, o ten - DIY gidas, kaip gydytis patemptą čiurną. reflekšans... mėgstu tokius.

bjeeuri boba

July 11, 2003

sena drūžba nerūdyja





July 10, 2003

arab

boba prie lango

July 9, 2003

tautinė falo-architektūra čiulpia

šian važiuodamas iš pašilaičių žiadžiau žaidimus mobilaike ir todėl atsipeikėjau jau gana toli nuvažiavęs nuo savo išlipimo vietos, teko varyt nuo žirmūnų iki centro pėsčiomis. o pakeliui kas? ėgi Karaliaus Mindaugo Tiltas. visai buvau pamiršęs, kad kol man buvo pochui ir kol man buvo vasara, mano gyvenamoji valstybė inirtingai akcentavo tą tautinį falo kultą, tie visi "750 metų" ir tt.

Nutariau įvertinti, kaipgi tas tiltas. Ir turiu pasakyti, kad man jis bjeeeurus. Toks visai neneša į Karaliaus Mindaugo Tiltą, greičiau į industrinį/funkcinį/modernųjį agregatą, skirtą per upę pervažiuoti. Tiesa, gal galima pėsčiomis užlipti ant tos arkos ir nulipti kitoje pusėje? reikės progai pasitaikius pamėgint. tie pasvirę žibintai, žiūrint iš priekio antrodo dar pusė velnio, bet užlipus ant pačio tilto, tai atrodo, kad tiltas buvo suprojektuotas be jų, o po to jie ten prikergti betkaip.

Toliau einu suremontuotu prosperktu. Ką aš žinau, betkurio miesto betkuri "pirk pirk pirk pabrangiai" gatvė. džiugina tia, kad ji pėsčiųjų. neblogai čia gavosi - anksčiau vis aiškindavo, kad "uždaryti prospektą yra labai sunku, neįmanoma, nes nėra kaip privažiuoti" po to uždarė remontui, visi per tą laiką priprato važinėt per aplinkui ir štai jums - prašom - pėsčiųjų prospektas ;)
džiugina naujai pasodinti medžiai prie vyriausybės aikštės.
eidamas pro nijolės parduotuvę apsižvalgiau, ar čia nėra kamerų, kurios galėtų užfiksuoti, kaip kasnors paišo didelį riebų juodą tašką ant reklamų.

July 7, 2003

TABŪNS

Karoče,

panorama.JPG

normaliai buvo vienu žodžiu. . .

... atsibudau penktadienį ryte ant scenos
... pajuokavom apie pankoroko bažnyčios nuodėmių išrišimo priemones: - už mažas nuodėmes - bokalas alaus ir dvi cigaretės, už didesnes - pogo katilas, o už mirtinas nuodėmes - steidždaivingas. tai karoče, tą steidždaivingo išrišimą ir atlikau aš vakarop. Be sėkmingo nuodėmių atleidimo dar gavau ir sutvirtinimo sakramentą - fingalą po akim, mat iškart po manęs jau kitas bičas atlikinėjo šventas apeigas... Kurį laiką stovėjom vienas priešais kitą šventumo apimti ir žiūrėėėjom žiūrėėėjom...

... visi rūpinasi savo mažytėmis priklausomybėmis - kava, cigaretės, alkoholis, pūtalas, heroinas. Vat ir mes su ve šeštadienį ryte ėjom į Kuldigą pirkt kavos ;)

.. į vilnių grįžau nesiskutęs, purvinas, smirdintis tikru žmogumi, su fingalu. pailsėjau vienu žodžiu... ;)

zydrius-do.jpeg