Main | April 2003 »

March 28, 2003

grafikal

pusk cia.png

vat kas gavosi

March 27, 2003

video

predicted addicted

March 26, 2003

"prieš" vs "už"

čia reikėjo apie naują sc albumą parašyt Domui, tai vat ir parašiau:


albumas gavosi pilnas rūpesčio, nerimo dėl likimo ir tokio "viskas yra blogai" požiūrio. iš tirkųjų tai bent jau man dabar viskas taip nebeatrodo. čia turbūt turėjo įtakos visi neramūs politiniai įvykiai, kasdien vis aiškėjantis "suaugimas" ir su tuo susijęs dar stipresnis aplinkos spaudimas, prieš kurį turi atsilaikyti, kad netaptum statistiniu viduriniosios klasės atstovu, žiūrinčiu televizorių. ir, žinoma, grupės Tragedy apsilankymas mūsuose įmiežė tos tokios orveliškos tamsos. bet neįsijauskime, iš tikrųjų šviesa yra, gyvenimas yra, ir nesvarbu, ankiek šiandien viskas blogai, "babylon shall fall" bet kuriuo atveju. svarbu yra matyti blogį, svarbu yra kovoti prieš jį, bet dar svarbiau yra nepamiršti, kad kovojame iš tikrųjų ne tik _prieš_ blogį, bet ir _už_ save. ir ta "už" pozicija yra tiesiogiai susijusi su kūrimu, su statymu - norint kad pasaulyje žydėtų gėlės, reikia ne tik išardyti tankus, kurie jas mindo, reikia prisodinti dar daugiau gėlių ;))

March 24, 2003

fucking for peace

šeštadienį ruočiausi eiti į antikarinę demo bet mylimoji nusiviliojo į lovą. gavosi, kad pisausi už taiką ;)

sekmadienį pavyko patekti į turgų, ant Vilniaus kalnų ir į arbatos gėrimo namus. supratau ankiek savarbus dalykas yra ritualas. taip kaip mes turime laisvalaikio ritualus su alkoholiu, šokiais ir nakotikais, taip jie turėjo ritualą laisvailaikiui praleisti - kai sėdi tyliam kambary, neskubiais judesiais ruoši arbatą, kvepi jos kvapą ir ragauji. iš mažų mažų puodelyčių po nedaug, kad vėl būtų galima paruošti dar vieną puodelį. meditacija.

penktadienį koncerte blogai pavariau skelbdamas apie tą demo, šeštadienį į ją ir nenuėjau, tačiau, manau, kad pasaulyje po savaitgalio atsirado truputį daugiau meilės ir dvasinės pusiausvyros. gal aš reabilitavausi?

March 21, 2003

fucking for PR

tokią DIY su markeriu užrašytą "bombing for peace is like fucking for virginity" maikę mačiau ant VIVA vedejos vakar per TV.

šiaip, tas visas peace tusas įgauna tokį smarkų baudrillardiska atspalvi - maždaug pochui kokia pozicija, svarbu, kad pozicija ir svarbu, kad garsiai rekt.

VIVA pvz dabar yra pakeitusi savo kampinį ženkliuką į "PEACE" ženkliuką. nemanau, kad čia politika, čia tiesiog PRas ;)

bombforpeace.jpg.jpg

March 14, 2003

tadam

taigi, vakar ve užkūrė ir man šitą stebuklą. visdar nežinau, ar šis movabletype yra pats geriausias variantas blogui, bet ką aš žinau, gal veiks. labiausiai liūdina tai, kad useris pats savarankiškai negali susikurti accounto, bet ką padarysi, galų gale ve "kuruoja" šį blogo projektą, tai aš kaip ir nesuku keušų ;)

šian į kontorą atvažiavau dviračiu. saule/balos/purvas/pavasaris magnifik.