« Man verda galva | Pirmas | pasakojau apie alaus pasidarymą namie »

Alus nr 10, 11, 12

Biškį įrangos:
ze%20gear.jpg

Verda su apyniais:
bravoras1.jpg

Tekinama misa:
bravoras2.jpg

Jau kitas alus verda su apyniais:
bravoras3.jpg

Nukošimas ir šaldymas
saldytuvas.jpg

Jau išrūgęs:
101112.jpg

Šį kartą 11 alaus variacija, rauginta su kitom mielėm turi pavadinimą "ledinė marijos ašara", nes užledėjo prieš nupilant, o 12 vadinasi "vincas" - katinuko garbei. Jau bręsta, iki kaštavojimo liko 2 - 3 savaitės.

vincas%20po%20baru.jpg

Komentarai

grazus tavo vincas! o kai ragausi pranesk, ka ;)

Suuuper :) Įdomu koks skonis. O beje, trydos nebūna išgėrus porą litrų? Mat aš naminio alaus niekada neragavęs, tad nežinau kaip ten...:D

Gražus katinukas ;) Iš pilvo sprendžiu, kad irgi palaka alaus biški.

marijos ašarą jau nurašėm, mat užšalimas jam kažkaip ne į naudą nuėjo, skonis beurokas, bet galvos vat dabar atsibudau ir neskauda :) tai skylėj jau galima jo paragauti, bet nekviečiu :)

o šiaip, paragauti po poros savaičių bus galima. tryda neima kiek kartų buvau prilakęs, labiau jau ima galvos skausmas - či apriklauso nuo to, ankiek gerai išrūgsta. nuo šito turbūt ims :)

Higienos gal siek tiek truksta :)

Joa, išplaukit katinuką. :D