Alus nr 10, 11, 12
Biškį įrangos:
Verda su apyniais:
Tekinama misa:
Jau kitas alus verda su apyniais:
Nukošimas ir šaldymas
Jau išrūgęs:
Šį kartą 11 alaus variacija, rauginta su kitom mielėm turi pavadinimą "ledinė marijos ašara", nes užledėjo prieš nupilant, o 12 vadinasi "vincas" - katinuko garbei. Jau bręsta, iki kaštavojimo liko 2 - 3 savaitės.
Komentarai
grazus tavo vincas! o kai ragausi pranesk, ka ;)
Komentavo: elena | January 28, 2010 9:53 PM
Suuuper :) Įdomu koks skonis. O beje, trydos nebūna išgėrus porą litrų? Mat aš naminio alaus niekada neragavęs, tad nežinau kaip ten...:D
Gražus katinukas ;) Iš pilvo sprendžiu, kad irgi palaka alaus biški.
Komentavo: MaikUniversum | January 29, 2010 3:03 PM
marijos ašarą jau nurašėm, mat užšalimas jam kažkaip ne į naudą nuėjo, skonis beurokas, bet galvos vat dabar atsibudau ir neskauda :) tai skylėj jau galima jo paragauti, bet nekviečiu :)
o šiaip, paragauti po poros savaičių bus galima. tryda neima kiek kartų buvau prilakęs, labiau jau ima galvos skausmas - či apriklauso nuo to, ankiek gerai išrūgsta. nuo šito turbūt ims :)
Komentavo: mic | January 30, 2010 10:28 AM
Higienos gal siek tiek truksta :)
Komentavo: mda | January 31, 2010 2:37 PM
Joa, išplaukit katinuką. :D
Komentavo: tczy | February 2, 2010 5:30 PM