« šaltam mieste | Pirmas | Tribute to Baras »

padarom darom

Kur praleisti joninių savaitgalį? aišku tik ten, kur jauties žmogumi - stroikėje!

Kaip atsakingas pizdukas pranešu, kad festivalio darom 2005 stroikė prasidėjo.

Pirmą dieną turėjom tik "apsižiūrėt ir pasigert", bet kažkaip tik atvažiavus buvusio kluono pritaikymas miegui išvirto į pilnateisę talką - inžinieriai pasiėmę gulsčiuką ir pieštuką nuėjo matuoti rastų krūvos iš kurios turės gautis scena, kultūros darbuotojos puolė nešti sausą mėšlą iš tvarto, kuris turės virsti kino pramogų centru, kluone buvo nubrėžta alkofronto demarkacinė linija, kuri aiškiai pažymėjo, kur gėrimai bus duodami ir kur jis bus geriami, bebrų komanda išėjo statyti tilto "kaunas - šiauliai", o aš su pora bendražygių pasirinkau garbingą tualeto duobkasio profesiją; duobkasys, aišku, turi būti atitinkančios buką darbą būsenos - stoned, tačiau deja mums taip ir nepavyko taip jaukiai susisukt išvengiant minios žvėrių alkanų...

išvarę gal kokius 6 kubinius metrus žemių ir nusiplovę jas nuo veido upėje iki kelių randam tokį vaizdelį - 20 žmonių ratas apsėdęs laužą ir ve sėdi atskirtai ir galanda kirvį; po to jis prisėlino prie manęs ir prigirdė vyno ;)

sekanti diena prasidėjo pagiriomis, o baigėsi vainiko kėlimu ant rastamaniškai kreivo tūlikų karkaso ir sočia virtuvės crew pagaminta vakariene. kinas įrengtas, ant baro jau galima remtis, scenos karkasas stovi tvirtai, tiltas tikrai bus. planuokit aplankyti rugpjūčio 5 - 7.

sekmadienį iš ryto išskubėjom daryt greenclub valgyklos, juokiuosi iš ironiškos situacijos - per savaitgalį padariau žmonėms ką valgyt ir kur šikt.

Komentarai

jo jo, ačiū labai už pagelba darant valgyklą.

o ou

jaga. turejot zagset vyna gerdamos, bo minejom jusu kirviu zvengesius is senuku sanatorijos tessalonikuos. nu, mes joninems nors siokia tokia pilietine akcija ivykdem isokusios neleistinu budu baseinan menuliui svieciant, iki kol neatleko keli visai nerastamaniskai paklaike graikai cerberiai priziuretojai. vat kokios visokios jonines gali buti ;)