« DIY mirksiukas | Pirmas | kasdien saliutai »

putyčių pirmadienis

pussy monday

atėjus lango kieme šurmuliuoja seniai matytas anglo darbininkas, naujas kablys, kavensi su siemkėm ir pagyros apie koncertą klaipėdoj malonus pirmadienio pavasaris. apšilę užeinam į vidų pabendraut su apsauginiu. vat kur maloniausias (po manęs greenclube, žinoma) apsauginis - tai žvaidždžių pogrindžio gorila :)

juvelyrika vis bando nudownloadinti funką, bet vis kažkaip neištempia, nu trūksta joms tokio džeimso brauno prie mikrofono ir muzika gaunasi kažkokia lygi, kur mala mala, daug mala, gal ir protingai ir gražiai sugalvoja, nu bet niekaip nenudownloadina.

alko zimbabwes ruošiasi į formų įgavimo stovyklą, kur nevalgys, darys sporto pratimus ir po to sakė, gros nuogom bambom, sakiau, kad tada jau gal ir jas į manekenes priims, o kolkas tai išgirdau pirmą koncertą, kur spyglis dundėjo kaip griaustinis, suprask, būgnai buvo kokybiški ir kokybiškai įgarsinti.

amerikonkose fabulous disaster kažkaip bosu grojo arba moteris su bakenbardais arba biarnas. įdomu, kaip jam tas putyčių pirmadienis, bet įtariu, jis nieko prieš, panašiai kaip pizius ;) nu iš amerikonkų panašaus ir tikėjausi - fucking rockenrol, kažkaip moka amerikonai šitą dalyką, turi tam išskirtinę kompetencija. būgnininkė kalanti kaip kalvis, ir gitaristė "vaidinanti blogą pankę" kur tipo spjaudo ant scenos. nu niekaip nesuprantu kam reikia spjaudyti ant scenos, man kažkaip niekada neprireikia, jau greičiau norisi įsipilti vandens į burną, o čia vis tai ten tai šen pamatau. xz, reikės pamėgint, gal kietai atrodo? :)

Komentarai

5000 :)