« laike užstrigęs karatistas | Pirmas | kontrabosas »

pirkykla vs parduotuve

po kaledinio haipo galime pasvarstyti apie tokią štai skirtį -

parduotuvė ir pirkykla

parduotuvė - ten, kur parduoda, o pirkykla - ten, kur žmonės eina papirkti.

dabar susimąstykime, kuria dažniau naudojamės... :)

Komentarai

pirkyklos tai naujas opium dla naroda. ir gal niekas to neslepia. kazkaip as cia matau kur zmones neslepia kad eina pirkt del to kad atsipalaiduot pasilinksmint ir suteikt sau kokio nors azarto ar aistru uztikus ka nors papigiai ir t.t. perka kai nereikia ir tai zino, nes tai vienas is labiausiai prienamu dalyku kaip leist laika(idomus nors labi liudnas fenomenas, kad zmones kurie uzdirba maziausiai perka daugiausiai pigaus slamsto ir pirkdami kulturinis kai tuo tarpu tie kurie turi daugiau gali sau leist biski 'aukstesnes kulturos'). leituvoj gal zmones dar bando viska paslept po 'perka nes reikia', bet tuoj gal tas praeis ir visi eis i Pirkykla isdidziai ir be jokio sazines grauzimo.

Na, ir kas iš to? Koks skirtumas, ar band'e groti, ar Maximoje leisti laiką? Vieni kitus pašiepia, bet vieni be kitų negali. Kas iš to?

kas is to kas is to, nieko is to. pasvarstyt siuloma.

xz... persismelkus budistine išmintim, tai vaapščė jokio skirtumo - ar sau birką markeriu juodai spalvot, ar kasyt nugarą svetimam šuniui,

bet mano postas taigi ne apie tai, o apie prasmės postūmį, kuris, mano manymu, nechylai iliustruoja laikmečio tendencijas.

hm. kaip čia suformulavus:)

Yra tendencija, yra pasiprėšinimas:) anti...bla

kai ko reikia einu ir perku, ir man nesvarbu kaip tai vadinasi: parduotuvė, kirpykla, turgus, baras, bobutė ar dileris :D
aš perku nes man reikia