« stebuklų metas | Pirmas | sabot@gc »

man skauda mane

iš ryto - valio nelyja,
dviratis,
ratai,
asfaltas,
nai nai nai,
minu atsistojęs ir negailėdamas kojų,
faaaaau nuo vieno bordiuūro,
faaaaaau nuo aukštesnio bordiūro,
faaaaau nuo dar vieno bordiūro,
į kalniuką į kalniuką į kalniuką davai davai
o, dar vienas bordiūras gaziuko gaziuko,
faaaaau, ir suprantu, kad pagaliau atsitiko kasnors nepataisomo - chrestomatinis atvejas - lekiu per vairą, tiesiu kairę ranką, tiesiai į balą, čiuožiu ant delnų, kelių, pilvo per balą, burna pilna vandens, dviratis krenta iš viršaus ant galvos. atsistoju, stengiuosi nevaryti to tokiais atvejais tipinio "nieko nebuvo nieko nebuvo" apsižiūriu, išsigręžiu drabužius, išsitiesinu vairą, važiuoju namo, šiandien dviračiu jau pavažiavau ;) galvoj kažkodėl siūbuoja vakar girdėtas "javol javol ich liebe alkohol".

man skauda mane.

pakeliui galvoju apie tai, kaip užpisa media su įvairių man tokių svarbių dalykų įsiurbimu, nesvarbu, kad mes su žygiu ir čp spardomės ir mušamės jau kokius 10 metų "a, tai čia kaip fight club varot" arba nesvarbu, kad atsuktuvas po naujametine eglute čiuju dar kokiais 88 metais šiko "a, tai čia kaip jackass" tfu... lygtai be televizoriaus negalėtume sau pramogų susigalvot :)

Komentarai

užuojautos.

penktadienį per visą Užupį ir toliau, namo tempiausi ant pečių dviratį su sprogusia padangą:) užvariau ant kirbuliko olandų gatvei...

o del ko tas faaauuuuuu ivyko? ;)

vidz: dėlto kad priekinis ratas nusiledžiant į duobę pataikė ir varas į šoną krypt ir vaščė nesupratau, kas atsitiko :))

kch, o lietuviu kalboj nera zodzio "skauda" pirmojo asmens, o galetu

ash tai nesenai irgi padariau avarija su nusibodusiu systros velyku kledaru, atsitrenkiau y kito velyko galini rata ir smarkiai sulamdzhiau jy, bet svarbu nieks nesusizheide. juokingiausia, irgi neacimenu kaip tai yvyko ir ar buvau nukrites :)

įlėkus ratui į duobę per akimirksnį visu pagreičiu sėdėjimo vieta nuo sėdynės gali persikelt ant rėmo. tada padeda pritupimai žvelgiant į bažnyčios bokštus šalia neries.

bet tu mic vaizdziai cia, juox im :)) puikiai gaunasi :D

O tai geras.

Mano draugeliui buvo galim sakyt tas pat..Ejo jis Vokieciu gatve ir masina kaip vozesi i senute,ta perskrido per masina ir sene trenkesi su pakausiu i bordiura.Tada nuleke puse galvos ir smegenis istrysko pries draugelio kojas,o draugelis dar jas ir apveme.Tikek,netikek,ta sene liko negyva.