« druskininkai | Pirmas | sekmadienio pankrokas »

kas atistiko per savaite

vakar sėdėdamas su grupiokais bare "brodvėjus" (labai bloga vieta pasisėdėt ir pasišnekėt) bandžiau prisiminti, kas gi atsitiko per paskutiniuosius du mėnesius, tai prisiminiau, kaip su chp ir žygiu ėjom kanapių skint prie Neries ir kaip maivėmės prieš policininko būdęlę, kur prie Turkijos ambasados - ten langas taip atsidaro - atsiverčia iš viršaus - ir gaunasi kreivas veidrodis, kuriame matosi tik tavo kojos ir galva. labai juokinga. policininkas tuo metu viduj sėdi. labai juokinga.

išsiėmiau iš mobilkos vaizdelių ir nutariau sudėt, kas gi atsitiko šią savitę:

ar kas pamena, kaip vyriški tūlikai buvo žymimi taip:
vyr.jpg


užkūriau kannelį ir prisijungiau prie Bitės SMS gatewayaus. išsiunčiau SMS į išorinį mobiliaką ir gavau iš SMS išorinio ve mobiliako:
sms1.jpg

buvau brodvėjaus tūlike ir likau sužavėtas vienintelio dalyko - aprašinėtomis tūliko sienomis. įdomu, ar mergų tūlikas ten irgi taip aprašinėtas? gali kas nufotkint?
slavsia gus.jpg

hidish.jpg

šitas geras:
blogs.jpg

kieno darbas? ;)



šiaip baras brodvėjus tai sudarė ekstremalaus pizyno įspūdį. lietuviškos patelės eina ir rodosi užsienio patinėliams. užsienio patinėliai didelėm akim ir šypsenom spokso, prisigėrinėja, kol pasidarys drąsūs ir žvalgosi tais žvilgsniais "blia, zjb, taigi šiandien čia liochkai gausim papist". chp sakė, kad mes madingas kislotnikų tusofkes ir nuotakos ieškos brodvėjuj. čia linksmiau.

Komentarai

use perl; lyg ir moxliukas parase , (kazkada apie tai rase savo dienrastyje), o dzhibas.php.lt/blogs velnias zino. tikrai ne as.

prisipazinkit kas ? ;)

mc, koks pas tave mobilus ? palyginus kokybe pakenciama... kaip ne paskaikuriuos mobilius...

buvai gospel krikscionishkojo choro paklausyt?:)
as irgi buvau. zjb dainavo.
o tulikus tai apziurejau ir vyrishka ir moterishka, nes nezinojau kad ten skirtumas yra tarp ju:)

when jesus borns...aleliuuuuuuujaaaa....

heh. buvau brode vakar. ir irgi pastebejau ta uzrasa :) speju moxliuko darbas.