« hanner | Pirmas | druskininkai »

random visuals

kažkada žmonės gyveno arčiau mirties. žinodavo, kad mirs ir kas bus kai numirs. čia kapas lenko šiauliuose, kuris buvo didis nusidėjelis ir prieš mirtį paprašė jį palaidoti kapinėse ant tako, kad per jo kapą vaikščiotų žmonės ir taip esą jis galbūt išpirksiąs savo nuodėmes...

kaukolee.jpg




mūsų namuose gyvena musė. mačiau ją sustingusią, pridžiūvusią prie lango stiklo, kol dar nebuvo įjungę šildymo, maniau viskas jau, defunkt. bet ne, radijatoriai užšilo, žiūriu - skraido. po to vėl mačiau ją besivoliojant kampe sušluotą kartu su šiukšlėmis, o po to vėl tik bzzzzz....
muse2.jpg

Komentarai


gal ten vis kita muse ;)

zhinok musiu klausimas kamuoja ir mumis. 3 savaites o gal jau ir menesi viena skraido virtuveje. Mirus nebuvo:) Labai panashi i shita.

Nesupratau nieko , bet patiko - tavo emailas , noriu žinoti ???
Norėjau pasidžiaugti tuo lenku - gudrus svolačius ! Kai gyvas buvo niekam nepasiūlė , sakykim pašokinėti jam ant galvos už jo nuodėmes , o čia matai vaikščiokit ant kapo . O žmogeliukams tas daro įspūdį . Nebloga idėja , kai mirsiu prašysiu kad ant mano kapo pastatytų šikaną - kad visi galėtų šikti man ant galvos už nuodėmes . Turėtų dar didesnis įspūdis būti - gal net šventuoju mane paskelbs !
O man kas - tegul šika , man juk tada jau dzin - aš juk negyvas būsiu , kaip ir tas lenkas .
čia email jau turbut nereikia rašyti - ten įrašiau - jau žinai :)

:) zinau sita kapa lygtais... Ar kartais jis ne tose kapinese prie auksinio berniuko? Nu tai va man pasakojo, kad per velines daznai ten eina tariami satanistai ir dega zvakes ant jo kapo ir paiso pentagramas nes galvoja kad tai vampyro kapas... :)

ehr, muse ir mane kamuoja, xz ish kur ji kambary atsirado, bet vis dar nenudvesta;)


as labai domiuosi satanistais, tikrai pati neesu sataniste ir nenoreciau ja tapti, taciau man labai idomi satanistu veikla. tikiuosi atsiras bendraminciu ir galesime pabendrauti, suteikti vis nauju ir kuo idomesniu ziniu.